Blessure Behandeling

Kies voor een professionele behandeling

Blessures effectief behandelen met Mylogenics™

Tijdens een blessure behandeling wordt er gebruik gemaakt van de nieuwe revolutionaire test- en behandelmethode genaamd Mylogenics. Tijdens deze afspraak wordt er gedurende +- 45 minuten onderzoekend behandeld. Om een goed beeld van het functioneren van de cliënt te krijgen worden diverse spierstructuren, die mogelijk betrokken zijn bij de klacht, getest op functie. Na het vinden van de disfuncties in het neuromusculair systeem, worden deze door middel van diverse technieken behandeld en weer herstelt. Vervolgens wordt er opnieuw functie gevraagd van de betreffende structuren, en wordt er direct gekeken of de klacht is verholpen. 

Veel behandel methoden richten zich enkel op de locatie van de pijn. Vaak is de pijn of de bewegingsbeperking een gevolg van een compensatiemechanisme van het lichaam, en niet de oorzaak. Mylogenics behandelt de oorzaak van je klachten en niet het gevolg. Het is daarom effectief voor een groot aantal klachten.

Ben je benieuwd of deze blessure behandeling van Jouw TOPvorm iets voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak.

SUCCESVERHALEN

Bekijk de verhalen van onze klanten

Jij kunt het!
Kom in Topvorm

Verleg je persoonlijke grenzen en bouw aan een TOP vorm.
Vraag vrijblijvende intake aan