Top
 

Personal Training

Creëer Jouw TOPvorm

Eén van de speerpunten die centraal staat bij Jouw TOPvorm tijdens de Personal Training is “Motivation through education”. Naast het trainen van onze cliënten, vinden wij het ook belangrijk om hen te leren waarom ze bepaalde dingen moeten doen. Op deze manier beschik jij zelf over de nodige kennis om jouw TOPvorm in de toekomst vast te kunnen houden. Ook neemt de motivatie enorm toe op het moment dat je iemand anders in de sportschool tot in detail kan uitleggen waarom je iets op die manier doet. 

Wist u dat?
81% van de mensen die traint bij een fitnesscentrum de basis principes van training niet begrijpt.
92% van de mensen die traint bij een fitnesscentrum vindt dat ze geen of onvoldoende resultaat behaalt.

Een andere, uiteraard zeer belangrijke, factor met betrekking tot training is natuurlijk ‘het resultaat’. Toch zie je tegenwoordig gek genoeg, dat het merendeel van de mensen niet tevreden is over het resultaat van al hun inspanningen. Wat is hiervan de oorzaak? Meestal is de belangrijkste oorzaak hiervan een slecht trainingsprogramma gecombineerd met het gebrek aan een echte trainingsprikkel. De definitie van een echte trainingsprikkel volgens “The Overload Principle” is: 

“Het doelgericht verstoren van de homeostase (Overload), in een specifieke motorische vaardigheid of een specifiek energiesysteem, met als doel een positieve adaptatie (Resultaat) in het gewenste systeem van een specifiek individu”

Kortom, trainen bij Jouw TOPvorm is daarom niet altijd leuk, maar zeker wel effectief en resultaatgericht! Ook werken aan jouw TOPvorm? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak voor een intake gesprek voor een personal training traject. Liever eerst weten hoe anderen Personal Training ervaren hebben? Lees onze testimonials.

Meer over Personal Training Afspraak maken