SUCCESVERHALEN

Bekijk de verhalen van onze toppers

Word ook een succesverhaal!

Vraag vrijblijvende intake aan

Word ook een succesverhaal!

Vraag vrijblijvende intake aan

Word ook een succesverhaal!

Vraag vrijblijvende intake aan

Het verhaal van Roel

“Het was april 2021 toen ik voor het eerst in contact kwam met Jouw Topvorm. Op dat moment was ik al een aantal jaren bezig met krachttraining en voeding, maar ik merkte eigenlijk dat de rek eruit was; het resultaat bleef hetzelfde. Dat was het moment dat ik besloot hier wat aan te veranderen en coaching bij Tommy te nemen. 

 Voordat ik begon hebben we samen een duidelijk doel gesteld; vet verliezen en tegelijkertijd mijn spiermassa behouden of zelfs vergroten. Dat klinkt misschien redelijk voorspelbaar, maar voor mij was het belangrijk om dit te bereiken door tegelijkertijd te kunnen blijven genieten van lekker eten en een drankje met vrienden of familie. Met het Topvorm programma vond ik hierin een gezonde balans. Een echte eyeopener voor mij is dat je calorieën tracken in de beginfase cruciaal is. Het maakt je heel erg bewust van wat je binnenkrijgt en je staat versteld hoe snel je resultaten ziet. 

 In een paar maanden tijd ben ik uiteindelijk ruim 6 kg afgevallen, waarbij mijn buikomvang ongeveer 10 cm is afgenomen. Een prachtig resultaat waar ik enorm trots op ben! Maar net zo belangrijk; ik heb nu de tools om dit in stand te kunnen houden. De handleidingen, video’s en persoonlijke feedback van Tommy hebben mij handvaten gegeven waar ik de rest van mijn leven profijt van ga hebben”

Het verhaal van Gijs

“”In de eerste 13 weken ben ik totaal 7 kilo afgevallen en heb 9,5 cm buikomtrek verloren. Ook is mijn spiermassa aanzienlijk toegenomen. Ik ben enorm trots op dit resultaat. Af en toe is het zeker pittig en zwaar geweest, maar wanneer het even tegen zat sleurt Tommy je door de moeilijke momenten heen.
Tommy heeft mij geleerd flexibel te diëten waardoor ik af en toe best een biertje heb kunnen drinken zonder mij schuldig te voelen. Het bijhouden van kcal is hierin heel erg belangrijk geweest. Op naar het volgende doel Tommy!

Na mijn succesvolle eerste 13 weken besloot ik mijn traject bij Tommy te verlengen met 2 maanden om samen voor een nieuw doel te gaan “de fotoshoot”. Na mijn 13 weken was ik meer dan tevreden, maar hoe gaaf zou het zijn om in mijn allerbeste shape ooit te komen? Wat was hiervoor nodig? Een ijzersterke discipline en een mega gedreven trainer zoals Tommy. Ik heb de afgelopen maanden, 4 dagen in de week keihard getraind in de sportschool met een op maat gemaakt trainingsschema. Voeding en het bijhouden van mijn kcal in MyFitnessPal was hierin heel belangrijk. Door Tommy zijn brede kennis en snelle handelen heeft hij mij altijd direct kunnen helpen met vragen. Het vele intensieve contact was erg fijn en ook een stok achter de deur als het even tegen zat. Want het is niet altijd makkelijk geweest! Tommy bedankt voor dit mooie traject! Ik ben enorm trots en blij met het resultaat! Laat die zomer maar komen 😎”

Word ook een succesverhaal!

Vraag vrijblijvende intake aan

Het verhaal van Sander

“Ik ben al jaren bezig met krachttraining en voeding. Over het algemeen ben ik tevreden met mijn shape, maar ik wilde mij nu echt eens klaarstomen voor de “Next level” en dit laten vastleggen tijdens een fotoshoot. Via Instagram kwam ik Tommy tegen en zag indrukwekkende foto’s staan. Ik dacht “die gozer heeft er verstand van” en die kan mij vast verder helpen met zijn programma. Ik heb mij aangemeld en in het kennismakingsgesprek kwam inderdaad naar voren dat hij weet waar hij over praat. In het gesprek gaf hij duidelijk aan wat het plan was en hebben wij een realistisch doel gesteld… binnen 3,5 maand in topvorm komen voor de fotoshoot.

Gedurende het programma heb ik een hoop geleerd van zijn wekelijkse feedbackfilmpjes en wat ik als erg prettig heb ervaren is dat Tommy altijd snel reageerde als je ergens tegenaan liep. In 3,5 maand tijd ben ik uiteindelijk ruim 6 kilo afgevallen en is mijn buikomvang circa 9 cm afgenomen. Ik ben heel blij met het resultaat en de fotoshoot is een succes geworden. De “Next level” is zeker bereikt!”

Het verhaal van Bryan

“Voordat ik begon met het programma was ik helemaal uit m’n ritme. Was druk met m’n onderneming en kon geen balans vinden tussen werk en sport.

Kon mezelf er niet toe zetten om naar de gym te gaan en laat staan om mezelf aan een voedingsschema te houden. Ik herkende mezelf niet meer. Het was tijd om iemand in te schakelen die me weer op de rit kreeg.

Dit is Tommy gelukt, in 24 weken tijd met zeer goede begeleiding was ik weer in de shape van m’n leven! De begeleiding is duidelijk en vakkundig en samen werk je naar jouw doel toe.

Ik zit weer lekker in m’n vel en heb het ritme en balans weer gevonden!’

Word ook een succesverhaal!

Vraag vrijblijvende intake aan

Het verhaal van Kees

“Begeleiding bij Tommy is top! Duidelijk in uitleg van de oefeningen en het plaatje rond je voeding. Samen stel je een doel voor ogen en via zijn begeleiding ga je deze realiseren! Hij is altijd bereikbaar voor eventuele vragen betreft je training / voeding maar ook privé kwesties zijn altijd bespreekbaar! 

Vanwege de goede resultaten via social media en Tommy’s eigen indrukwekkende fysiek, ben ik gestart met een 3 maanden coachingstraject. Mijn doel was om de beste versie van mijzelf te worden en een zo laag mogelijk vetpercentage te krijgen.

Na een uitgebreide intake via zoom kreeg ik advies waar ik op moest gaan letten. Daarnaast moest ik ook een aantal zaken digitaal bijhouden via een Google sheet en Tommy gaf mij daar dan weer wekelijks advies op. Hierdoor kreeg ikzelf en Tommy inzicht in mijn situatie en progressie. Elke week werden die uitgebreid besproken en met zijn coaching kon ik er dan weer verder mee aan de slag. 

Tommy heeft zoveel kennis over krachttraining, dat ik hem daarom ook voor de gevorderde kracht sporter zeker zou aanraden. Persoonlijk heel blij met zijn begeleiding en nu op naar nog meer progressie!”

Het verhaal van Rutger

“Ik ben al sinds mijn 18e in de sportschool te vinden en ik merkte dat ik de laatste jaren eigenlijk bijna geen progressie meer boekte. Sommige weken sportte ik 2 keer, andere weken ging ik 3 of 4 keer en in de sportschool en zelf trainde ik eigenlijk maar gewoon de spiergroep waar ik op dat moment zin in had. Ik probeerde wel veel eiwitrijk voedsel te eten, maar dat was dan ook alles waar ik qua voeding op lette. Er zat geen enkele structuur in mijn training of dieet.

Na mijn vakantie was ik een paar kilo’s aangekomen en besefte ik dat ik toch best wat tijd en energie in het sporten stop en dat het resultaat de afgelopen jaren eigenlijk te weinig is geweest voor de inspanning die ik heb geleverd. Zodoende kwam ik bij Tommy terecht en wij hebben nu in 3 maanden tijd al een flinke progressie geboekt. Momenteel ben ik al ongeveer 4.5 kilo afgevallen en mijn buikomvang is met 9 centimeter afgenomen.  Qua spiermassa denk ik dat ik zelfs nog wat spier op heb kunnen bouwen in deze 3 maanden.

Het topvorm programma vind ik enorm flexibel en alles wordt met data bijgehouden. Je krijgt geen voorgeschreven dieet, je kunt nog steeds alcohol drinken en lekkere dingen eten. Natuurlijk is er wel een bepaalde discipline nodig voor het programma en moet je soms wat bewustere keuzes maken. In plaats van op een avond 10 biertjes te drinken, kun je bijvoorbeeld ook best 4 biertjes drinken.

De structuur in de trainingen en voeding en het bijhouden van alle data zijn toch wel de punten waar ik zelf de meeste progressie heb kunnen boeken.

Tommy is echt iemand met enorm veel kennis van zaken en een erg fijn persoon om mee samen te mogen werken. Ik kan iedereen die serieus is over het verliezen van vetmassa of het opbouwen van spiermassa dan ook aanraden om aan het topvorm programma mee te doen.”

Word ook een succesverhaal!

Vraag vrijblijvende intake aan

Het verhaal van Angelo

“Tommy ken ik al een aantal jaren, destijds deden wij samen de personal training opleiding van Overload Worldwide.Wij zijn elkaar na die tijd blijven volgen, totdat wij elkaar weer tegenkwamen bij de mastermind van Frank den Blanken.Ik was toen alweer een tijd gestopt als profvoetballer en had mij volledig gestort op mijn eigen personal training bedrijf. 

Ik was weer toe aan een nieuwe uitdaging die tegelijkertijd gepaard ging met een leerproces die ik zelf weer goed kon gebruiken voor mijn eigen coaching. Immers is het zo dat alle struggles die ik zelf ervaarde, mijn klanten óók ervaren. Hoe kan ik mijzelf volledig op mijn persoonlijke fysieke doel storten en dat combineren met mijn gezin, bedrijf en sociale omgeving? 

Samen met de coaching van Tommy was dit vooral een heel leerzaam proces.

Tommy dank hiervoor!”

Word ook een succesverhaal!

Vraag vrijblijvende intake aan