Wat is het TOPvorm programma?

Het TOPvorm programma is een online 1 op 1 coaching programma waarin wij jou van A tot Z gaan leren hoe jij jouw lichaam kan transformeren in een gezondere, fittere en atletischere versie van jezelf. Op basis van jouw persoonlijke situatie maken wij een trainingsprogramma voor minimaal 26 weken. Iedere week ontvang jij een persoonlijke feedback video van ons waarin wij jouw resultaten analyseren, jouw plan bijstellen en antwoord geven op al jouw vragen waar je in de praktijk tegenaan gelopen bent.

Jouw route om in TOPvorm te komen hebben wij overzichtelijk weergegeven in 6 verschillende fasen:

Fundering fase

Tijdens deze fase leggen we een sterke fundering op het gebied van voeding, training, lifestyle en mindset voor de rest van het TOPvorm programma.

Progressie fase

Tijdens deze fase focussen we ons op het boeken van progressie op alles waar we in de fundering fase mee begonnen zijn.

Overreaching fase

In deze fase bouwen we het volume en de effort op en laten het het lichaam weer compleet herstellen.

Intensiteit fase

In deze fase gaan we samen naar het volgende level. We gaan periodiseren in intensiteit en maken gebruik van gevorderde trainingsprotocollen om jouw lichaam nóg verder uit te dagen.

Cover model fase

In deze fase volgen we een peak protocol en gaan we voor die échte cover model look.

Herstelfase

In deze fase ligt de focus op het herstellen van het lichaam en op behouden van het geboekte resultaat.

Veelgestelde vragen TOPvorm programma:

Nee, een vast voedingsschema daar geloven wij niet in. Bij het geven van een vast voedingsschema blijft alle kennis bij ons en maken wij jou voor de rest van je leven van ons afhankelijk. Dat is niet wat wij verstaan onder “iemand helpen”.

Ons doel is dat wij jou leren hoe jij zelfstandig jouw eigen ideale voedingsprogramma kunt samenstellen. Zo hebben wij een heel eenvoudig te lezen voedingsmanual gemaakt waarin wij jou in Jip en Janneke taal uitleggen hoe jij dit stap voor stap kunt aanpakken. Uiteraard gaan wij jou hiermee helpen om jouw ideale voedingsprogramma steeds verder vorm te geven.

Om jouw lichaamssamenstelling positief te veranderen zul jij krachttraining met zware gewichten moeten doen. Hier zul jij dus de sportschool voor in moeten gaan. Op basis van jouw persoonlijke situatie maken wij een trainingsprogramma voor minimaal 26 weken.

Dit trainingsprogramma is incl. zeer gedetailleerd filmmateriaal waarin precies wordt uitgelegd hoe jij de oefeningen moet uitvoeren en waar jij op moet letten. Dit trainingsprogramma is incl. trainingsmanual waarin exact in “Jip en Janneke” taal beschreven staat hoe jij het trainingsprogramma moet lezen en wat onze T.O.P. methode inhoud.

Als jouw programma gereed is dan plaatsen wij deze in een gedeelde Google sheet. Dit is een gedeelde map waar wij beide in kunnen werken. Hier vind jij jouw progressie sheet, trainingsprogramma, persoonlijke voedingsrichtlijnen en het feedback gedeelte waarin jij al jouw vragen kunt stellen waar jij de afgelopen week tegenaan gelopen bent.

Deze sheet dient zondag avond vóór 19.00 uur up to date te zijn en hier ontvang jij dan begin van de week een uitgebreide feedback video over. In deze video analyseren wij jouw resultaten en trainingen, stellen wij jouw plan mogelijk bij, leggen wij uit wat de volgende stap wordt op het gebied van voeding, training en lifestyle en geven wij antwoord op al jouw vragen. Mocht jij gedurende de week dringende vragen hebben die niet tot het wekelijkse feedback moment kunnen wachten, dan kun jij ons altijd bereiken via whats app.

Verder is het mogelijk om deel te nemen aan de wekelijkse Q&A momenten via Zoom met Tommy.

In principe is het TOPvorm programma een online programma en hebben wij geen fysiek contact. Wel is het uiteraard mogelijk om tijdens het TOPvorm programma één of meerdere techniek sessies bij ons op locatie te komen volgen. 

Dit is iets wat wij al onze toppers adviseren om minimaal één keer te komen doen. Zo maken wij even persoonlijk kennis en weten wij zeker dat jij de door ons geprogrammeerde oefeningen straks voor de volle 100% correct zelfstandig uitvoert in de sportschool.  

Wij coachen toppers van allerlei niveau’s. Van beginners tot krachtsporters met +10 jaar ervaring. Wat wij vooral belangrijk vinden is dat jij gemotiveerd bent, een duidelijk doel voor ogen hebt, goed communiceert, jezelf continu blijft verbeteren en altijd je afspraken na komt. Wel is het handig als jij al wat ervaring in de sportschool hebt zodat jij al kennis hebt van de basis oefeningen.

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en ervaring gaan we tijdens het TOPvorm programma 3 of 4 keer in de week trainen. Trainingen duren ongeveer tussen de 60 en 120 min.

Iedere maandag starten wij weer nieuwe toppers op. De startmomenten zijn individueel, dus je hoeft niet te wachten op een bepaalde startdatum. 

Stap 1: Afspraak maken voor een succesplan via zoom met Tommy

Stap 2: Succesplan via zoom met Tommy 

Stap 3: Voorbereidingsweek op TOPvorm programma

Stap 4: Onboarding call met Tommy en Sebas

Stap 5: Start TOPvorm programma

Dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van wat jouw beginsituatie is. Gemiddeld duurt het ongeveer 5-6 maanden voordat iemand echt helemaal in topvorm is. Je kunt ongeveer tussen de 0,5% en de 1% van jouw lichaamsgewicht per week verliezen aan vetmassa. Als jij niet zo heel veel vetmassa te verliezen hebt dan zou dat eerder richting 0,5% zijn en wanneer jij iets meer vetmassa hebt, dan zou dat richting de 1% gaan.

De eerste drie fases van het TOPvorm programma duren bij elkaar ongeveer 3 maanden (13 weken) waarin we al een gigantische verbetering van jouw lichaamssamenstelling gaan zien.

Zoals hierboven al even beschreven verwachten wij van jou dat:

Jij gemotiveerd bent om samen een TOP resultaat te behalen 

Jij een duidelijk doel voor ogen hebt

Jij een strakke deadline hebt voor het behalen van dit doel

Jij goed en duidelijk communiceert

Jij onze gemaakte afspraken na komt

Jij minimaal 3x per week 60-90 min kunt trainen

Jij jezelf continu blijft verbeteren gedurende het traject

Klik HIER voor de succesverhalen van onze toppers

Als jij interesse hebt in het TOPvorm programma dan is de eerste stap om een succesplan in de vorm van een ZOOM call in te plannen met Tommy

Hierin zullen wij bespreken:

Wat jouw huidige situatie is

Wat jouw doelstelling is

Waarom dat zo belangrijk voor je is

Waarom je dat tot nu toe nog niet zelf gelukt is om dat doel te behalen 

Wat eventuele obstakels zijn voor jou

Of jij geschikt bent voor de deelname aan het TOPvorm programma

Een succesplan kun jij aanvragen door HIER te klikken

Vraag vrijblijvende intake aan

SUCCESVERHALEN

Bekijk de verhalen van onze klanten

Jij kunt het!
Kom in Topvorm

Verleg je persoonlijke grenzen en bouw aan jouw TOPvorm.
Vraag vrijblijvende intake aan