Rugklachten

Rugklachten behandeling

Rugklachten behandelen met Mylogenics™

De absolute nummer 1 klacht die ik dagelijks in mijn praktijk tegenkom zijn lage rugklachten. Vaak hebben mijn cliënten al een hele lijst van therapieën achter de rug en zijn ze echt ten einde raad. Via een doorverwijzing komen ze uiteindelijk bij mij terecht en zijn uiteraard erg sceptisch. Voel jij je ook zo? Lees dan vooral verder.

De diagnoses lopen uiteen van slijtage en ouderdom tot een hernia, ischias of SI klachten. De pijn wordt na een behandeltraject of een periode van rust soms wel iets minder, maar als het lichaam weer wordt belast met jouw alledaagse bezigheden komt deze toch vaak weer terug. Men gaat er vaak ten onrechte vanuit dat pijnstilling, een operatie of “er maar mee leren leven” de enige opties zijn. Bevindt jij je in zo’n situatie nu en ben je ten einde raad? Neem contact op.

Contact opnemen

GRATIS PIJNCHECK

Met de gratis Pijncheck van Jouw TOPvorm onderzoeken we jouw klachten en gaan we opzoek naar de beste behandelmethode voor jou!
Laat je gegevens achter en een medewerker van Jouw TOPvorm neemt contact met je op om een afspraak te laten maken.

Rugklachten behandelen met Mylogenics™

Bijna alle therapieën richten zich alleen op het gevolg van de klachten en niet op de oorzaak. In 9 van de 10 gevallen zien wij dat de oorzaak van rugklachten zich helemaal niet in de rug zelf bevindt. Vaak bevindt de oorzaak zich ergens rondom de heup, waardoor het fundament van het lichaam dus verzwakt is. Het fundament van het lichaam heeft dan geen sterk vast punt meer door de spieren er omheen; denk aan de grote- en diepe bilspieren aan de achterkant van het lichaam en de heupbuigers aan de voorkant.

Vaak is deze verzwakking en verlies aan functie een gevolg van een inactieve levensstijl. Alles wat boven op het fundament (het bekken en de heupen) staat moet dan de hele dag door compenseren; zoals de wervelkolom en de spieren eromheen.

Contact opnemen

De oplossing is dichtbij

Gelukkig is ons lichaam heel intelligent en heeft hij het vermogen om dit met compensaties op te lossen. Op deze manier stort ons lichaam tenminste niet in en kunnen we mooi nog even door. Het kan zijn dat ook jouw lichaam aan het compenseren is, maar dat je hier nog helemaal geen hinder aan ondervindt. Als deze compensaties echter erg lang moeten aanhouden dan raken deze structuren uiteindelijk overbelast (want ze moeten immers veel extra werk verzetten) en kunnen er dus uiteindelijk pijnklachten ontstaan. Veel therapieën richten zich enkel op het behandelen van deze compensaties. Zo wordt de onderrug gemasseerd, gemobiliseerd of moeten er spierversterkende oefeningen worden gedaan; vaak helaas zonder blijvend resultaat.

Met onze behandelmethode, Mylogenics, testen wij de verschillende spieren in het lichaam die mogelijk een rol spelen bij het veroorzaken of het in stand houden van jouw pijnklacht. Als wij de spieren gevonden hebben die een probleem geven, dan zullen wij deze met onze speciale behandeltechnieken behandelen. De functies van de spieren rondom de heup worden weer hersteld en de compensaties zullen in de meeste gevallen direct verdwijnen.

Met behulp van deze behandeltechniek hebben wij al enorm veel mensen blij kunnen maken en succesvol van hun rugklachten af kunnen helpen. Ik hoop dat wij voor jou hetzelfde kunnen betekenen. Maak kennis met onze behandeltechniek en laat je verbazen.

Wil jij ook van jouw pijnklachten af? Dan hopen wij je binnenkort te zien of spreken. Laat je gegevens achter en dan nemen we contact op.

Neem contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

SUCCESVERHALEN

Bekijk de verhalen van onze klanten

Jij kunt het!
Kom in Topvorm

Verleg je persoonlijke grenzen en bouw aan een TOP vorm.
Vraag vrijblijvende intake aan