Over ons

Wij zijn Jouw Topvorm

Over Tommy

Naast personal trainer en online coach, is Tommy zelf een ervaren krachtsporter. Met inmiddels ruim 18 jaar eigen trainingservaring en 10 jaar ervaring als trainer en coach weet Tommy als geen ander hoe hij iemand in topvorm moet krijgen.

Na het voltooien van de HBO sportacademie in Den Haag, werd Tommy werkzaam op het politietrainingscentrum te Amsterdam. Vanaf dat moment was zijn passie geboren: het individueel trainen en coachen van mensen om fysiek fitter en sterker te worden.

Naast zijn baan als sportdocent bij de politie, richtte hij in 2013 zijn eigen bedrijf “Jouw Topvorm” op. In de tussentijd heeft Tommy talloze opleidingen gevolgd op het gebied van fitness, krachttraining, voeding, coaching en revalidatie.

Alle opgedane kennis is vervolgens jarenlang in praktijk gebracht en uitvoerig getest op zichzelf en honderden van zijn cliënten. Naast het creëren van zijn eigen indrukwekkende fysiek, volgde hieruit een hoop mooie succesverhalen.

Online coaching

In 2020 besloot Tommy dat hij eindelijk zelf een kroon op zijn werk wilde zetten en besloot om een professionele fitness fotoshoot te willen doen. Het eindresultaat overtrof zowel de verwachting van zijn eigen coach als die van de fotograaf en op dit moment was zijn volgende werkelijke passie geboren.

Tommy werd geïnspireerd door de manier hoe zijn eigen online coach te werk ging en besloot dat hier zijn werkelijke roeping lag: het online coachen van mannen om werkelijk in topvorm te komen.

Op deze manier kon hij:

  • nóg meer mensen bereiken
  • nóg meer waarde geven
  • nóg meer mensen helpen
  • nóg meer impact maken

TOPvorm programma

Zo bouwde Tommy het online TOPVORM programma en na de lancering hielp hij in zijn eerste jaar online al gelijk tientallen mensen om werkelijk in topvorm te komen.

Waar een “fitness fotoshoot” voor veel mensen nog een “ver van hun bed show” was, maakte hij dat bereikbaar, tastbaar en realistisch.

Tommy blijft altijd hongerig naar meer en beter en is altijd op zoek naar hoe dingen nóg beter en/of efficiënter kunnen. Zo wordt niet alleen zijn eigen kennis, maar ook de inhoud van het TOPVORM programma continu verbeterd.

Tommy heeft een enorme passie voor wat hij doet en werken met Tommy wordt door velen dan ook als zeer prettig ervaren. Zelf is hij het levende voorbeeld van zijn eigen product en hij wordt dan ook vaak door veel jonge mannen in de sportschool als het ultieme voorbeeld gezien.

TOPvorm programma bekijken

SUCCESVERHALEN

Bekijk de verhalen van onze klanten

Jij kunt het!
Kom in Topvorm

Verleg je persoonlijke grenzen en bouw aan een TOP vorm.
Vraag vrijblijvende intake aan