Personal Training

Haal het maximale uit jezelf

Creëer Jouw TOPvorm

Bij Jouw TOPvorm staat resultaat centraal. Tijdens ons personal trainingstraject word je begeleid door een zeer ervaren en enthousiaste personal trainer met het behalen van je gestelde doelen. De trainingen worden gegeven op verschillende locaties, waaronder Basic Fit Houten, Basic Fit Galgenwaard en in de personal training studio van Your Personal Training te Houten. 

Jouw TOPvorm is een trotse partner van Your Personal Training en dé specialist op het gebied van personal training, blessure behandeling en revalidatie in regio Utrecht. Door onze centrale locatie in het midden van het land zijn wij de ideale partner op het gebied van Personal Training. Wij begeleiden cliënten uit o.a. Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Werkhoven & Zeist.

Resultaat bereiken

Ons doel is dat jij, in de toekomst, jouw eigen behaalde topvorm voor altijd kunt vasthouden. Hierdoor is het belangrijk dat we je tijdens het proces niet alleen trainen, maar ook coachen en compleet transformeren. Je wordt getransformeerd naar iemand die de geleerde kennis ook daadwerkelijk in praktijk weet te blijven brengen. Samen werken wij tijdens het traject aan een blijvende gedragsverandering, een goed fundament en een krachtige innerstance, zodat de behaalde resultaten blijvend zullen zijn. 

Een ander belangrijk punt dat centraal staat bij Jouw TOPvorm is “Motivation Through Education”. Naast het trainen van onze cliënten, vinden wij het ook belangrijk om hen te leren waarom ze bepaalde dingen moeten doen. Op deze manier beschik jij zelf over de nodige kennis om jouw topvorm in de toekomst vast te kunnen houden.

Wij geloven niet in een “quick fix” of een wondermiddel, maar gewoon in het ondernemen van de benodigde acties die nodig zijn om de gewenste resultaten te bereiken. Hard werken en een absoluut commitment in combinatie met de benodigde kennis is de sleutel tot blijvend succes. 

Aangezien wij voor een blijvende gedragsverandering gaan in plaats van voor een snelle, tijdelijke oplossing, kiezen wij voor een personal trainingstraject van minstens drie maanden. Alleen op deze manier kun je je gezondere nieuwe levensstijl stap voor stap in jouw dagelijkse leven integreren en je oude gewoontes voorgoed opzij zetten. Wil je in plaats van 1 op 1 liever samen met je partner trainen? Ook dit is geen probleem bij ons! Wij zijn de specialist van regio Utrecht. 

Ben jij vanaf NU bereid om te doen wat nodig is? Wil jij écht resultaat, zonder terug te vallen?

Klik dan HIER om een persoonlijk gesprek aan te vragen en wie weet werken wij straks samen aan jouw TOP vorm!

Voordelen van personal training bij Jouw Topvorm:

 • Jij traint in een zeer luxe privé PT studio
 • Jij traint in een privé setting i.p.v. in een drukke sportschool
 • Jij traint met het beste trainingsmateriaal op de fitnessmarkt 
 • Jij hebt een stok achter de deur om continu te komen trainen 
 • Jij leert alle trainingstechnieken 100% correct uit te voeren 
 • Jij leert echt effectief te trainen voor resultaat
 • Jij hoeft zelf niet na te denken, maar gewoon te doen!
 • Jouw training prestaties worden continu bijgehouden en het plan wordt aangepast naar jouw specifieke situatie op dat moment
 • Jij krijgt training van een enthousiaste en zeer ervaren personal trainer die zelf het levende voorbeeld is van het eindproduct van hun diensten
 • Jij gaat met plezier naar de training en gaat met een zeer voldaan gevoel weer naar huis 
 • Jij haalt op deze manier echt ALLES uit jouw training!

Ben jij benieuwd welke van onze diensten het best aansluit op jouw hulpvraag en doelstellingen?

Klik dan HIER om een afspraak aan te vragen voor een vrijblijvende intake

SUCCESVERHALEN

Bekijk de verhalen van onze toppers

Jij kunt het!
Kom in Topvorm

Verleg je persoonlijke grenzen en bouw aan jouw TOPvorm.
Vraag vrijblijvende intake aan