Top

Personal Training bij Jouw TOPvorm, de specialist van regio Utrecht!

Jouw TOPvorm / Personal Training bij Jouw TOPvorm, de specialist van regio Utrecht!

Bij Jouw TOPvorm staat resultaat centraal. Tijdens ons personal trainingstraject word je begeleid door een zeer ervaren en enthousiaste personal trainer met het behalen van je gestelde doelen. De trainingen worden gegeven op verschillende locaties, waaronder Basic Fit Houten, Basic Fit Galgenwaard en in de personal training studio van Your Personal Training te Houten. 

Jouw TOPvorm is een trotse partner van Your Personal Training en dé specialist op het gebied van personal training, blessure behandeling en revalidatie in regio Utrecht. Door onze centrale locatie in het midden van het land zijn wij de ideale partner op het gebied van Personal Training. Wij begeleiden cliënten uit o.a. Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Werkhoven & Zeist.

Afspraak maken
Kom trainen in Houten en kom in TopVorm!

Bij Jouw TOPvorm ontvang je meer dan alleen personal training!

Ons doel is dat jij, in de toekomst, jouw eigen behaalde topvorm voor altijd kunt vasthouden. Hierdoor is het belangrijk dat we je tijdens het proces niet alleen trainen, maar ook coachen en compleet transformeren. Je wordt getransformeerd naar iemand die de geleerde kennis ook daadwerkelijk in praktijk weet te blijven brengen. Samen werken wij tijdens het traject aan een blijvende gedragsverandering, een goed fundament en een krachtige innerstance, zodat de behaalde resultaten blijvend zullen zijn. 

Een ander belangrijk punt dat centraal staat bij Jouw TOPvorm is “Motivation Through Education”. Naast het trainen van onze cliënten, vinden wij het ook belangrijk om hen te leren waarom ze bepaalde dingen moeten doen. Op deze manier beschik jij zelf over de nodige kennis om jouw topvorm in de toekomst vast te kunnen houden. 

Wij geloven niet in een “quick fix” of een wondermiddel, maar gewoon in het ondernemen van de benodigde acties die nodig zijn om de gewenste resultaten te bereiken. Hard werken en een absoluut commitment in combinatie met de benodigde kennis is de sleutel tot blijvend succes. 

Aangezien wij voor een blijvende gedragsverandering gaan in plaats van voor een snelle, tijdelijke oplossing, kiezen wij voor een personal trainingstraject van minstens drie maanden. Alleen op deze manier kun je je gezondere nieuwe levensstijl stap voor stap in jouw dagelijkse leven integreren en je oude gewoontes voorgoed opzij zetten. Wil je in plaats van 1 op 1 liever samen met je partner trainen? Ook dit is geen probleem bij ons! Wij zijn de specialist van regio Utrecht. 

Ben jij vanaf NU bereid om te doen wat nodig is? Wil jij écht resultaat, zonder terug te vallen?

Klik dan HIER om een persoonlijk gesprek aan te vragen en wie weet werken wij straks samen aan jouw TOP vorm!

Afspraak maken