Frozen Shoulder

Frozen Shoulder laten behandelen

Frozen Shoulder behandelen met Mylogenics™

Doordat mijn behandelmethode nog relatief onbekend is bij het grote publiek, komen veel van mijn cliënten via doorverwijzingen van reeds behandelde cliënten bij mijn praktijk terecht. Dit vanwege de zeer snelle uitzonderlijke resultaten die met mijn behandelmethode, Mylogenics, te boeken zijn en omdat het effectief is voor een groot aantal veel voorkomende klachten

Eén van de vragen die gesteld word door cliënten van mij tijdens een behandeltraject is of ik met mijn behandelmethode ook een frozen shoulder kan behandelen. Bijna iedereen heeft namelijk wel iemand in zijn of haar kennissenkring met ernstige schouderklachten die het stempel frozen shoulder hebben gekregen. Bij een echte frozen shoulder is het gewrichtskapsel ontstoken wat kan leiden tot pijn, stijfheid en een flinke bewegingsbeperking.

Vooral het heffen en het naar buiten draaien van de arm wordt vermeden en als zeer pijnlijk ervaren. De ontsteking in het gewrichtskapsel die tot een frozen shoulder kan leiden, kan ofwel spontaan ofwel door een trauma (ongeluk of val) ontstaan. De schouderklachten ontstaan meestal geleidelijk en kunnen maanden tot wel enkele jaren aanhouden.

Contact opnemen

De oplossing is dichtbij

Het goede nieuws is dat men tegenwoordig veel te snel het stempel van een frozen shoulder krijgt. In de praktijk zie ik namelijk dat in meer dan de helft van de gevallen die ik tegenkom het helemaal niet gaat om een “echte” frozen shoulder (waarbij het gewrichtskapsel dus is ontstoken). Vaak gaat het om pijn en een bewegingsbeperking van de schouder als gevolg van disfuncties in het neuromusculair systeem. Oftewel: vaak worden deze schouderklachten veroorzaakt door spierverkleving. Laat dat nou net wat zijn wat valt te behandelen met onze behandeltechniek!

Eén of meerdere verkleefde spieren in de schouder kunnen er voor zorgen dat de complete biomechanica van het gewricht verstoord wordt. Ook dit kan dus leiden tot pijn, stijfheid en een bewegingsbeperking van de schouder.

Tijdens de eerste behandeling zal direct blijken of jouw schouderklacht te behandelen is met onze behandelmethode. Tijdens de eerste behandeling zullen wij eerst een korte diagnose stellen van jouw pijnklacht. Vervolgens worden er verschillende spiertesten uitgevoerd om te bepalen welke spieren betrokken zijn bij het veroorzaken of in stand houden van jouw pijnklacht. Als wij de spieren gevonden hebben die een probleem geven dan zullen wij deze met onze speciale behandeltechnieken behandelen. Op deze manier kunnen wij testen of onze behandelmethode aanslaat.

Neem contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Gratis pijncheck

Met de gratis Pijncheck van Jouw TOPvorm onderzoeken we jouw klachten en gaan we opzoek naar de beste behandelmethode voor jou!
Laat je gegevens achter en een medewerker van Jouw TOPvorm neemt contact met je op om een afspraak te laten maken.

Tevreden klanten

Wij hebben al enorm veel mensen blij kunnen maken en succesvol van hun schouderklachten af kunnen helpen met onze behandeltechniek. Ik hoop dat jij de volgende bent! Kom een keer kennis maken met onze behandeltechniek en laat je verbazen!

SUCCESVERHALEN

Bekijk de verhalen van onze klanten

Jij kunt het!
Kom in Topvorm

Verleg je persoonlijke grenzen en bouw aan een TOP vorm.
Vraag vrijblijvende intake aan