Top

Het JUISTE MOMENT om aan Jouw Topvorm te werken

Jouw TOPvorm / Blog  / Het JUISTE MOMENT om aan Jouw Topvorm te werken

Het JUISTE MOMENT om aan Jouw Topvorm te werken

7 redenen waarom 2021 het JUISTE MOMENT is om aan Jouw Topvorm te werken!🤩💪

2020 zit er inmiddels op en momenteel zitten we alweer op de derde dag van 2021. Helaas zijn de sportscholen momenteel nog niet open maar laat dat geen reden zijn om de handdoek dit jaar bij voorbaat al weer in de ring te gooien. Zie dit niet als het perfecte excuus om dit jaar weer niet in actie te komen🤬.
Het afgelopen jaar heb ik veel mensen gesproken die aan het twijfelen waren om nu eens echt een keer serieus aan de slag te gaan met training en voeding. Allerlei redenen en excuses kwamen voorbij waarom het momenteel nog niet het juiste moment was om ook daadwerkelijk te beginnen. Een excuus wat ik erg vaak voorbij hoorde komen was natuurlijk de huidige corona crisis in combinatie met de lockdown met motivatie problemen als gevolg. Als de situatie onder controle was en alles zou weer normaal zijn, dan pas zou het het juiste moment zijn om te beginnen….

Ik zie dit echter totaal anders. 2021 is juist HET MOMENT om aan Jouw Topvorm te gaan werken. Juist NU is het moment om in actie te komen!!🤩💪

Waarom ik daar zo over denk? Hieronder deel ik een paar heel goede redenen! 👇

➡️ Immuunsysteem is belangrijker dan ooit!
(Voorkomen is altijd beter dan genezen. Ben jij fitter? Dan heb jij een sterker immuunsysteem. Heb jij een steker immuunsysteem? Dan is jouw lichaam beter bestand tegen ziektes en virussen)

➡️ We hebben momenteel meer tijd
(Veel van ons hebben meer tijd doordat we thuis werken en dus geen reistijd meer hebben van en naar het werk. Degenen die wel naar het werk moeten staan tenslotte niet meer of veel minder in de file. We hebben dus meer tijd, gebruik die tijd!)

➡️ Minder verleidingen
(We hebben momenteel veel minder last van verleidingen die je ervan weerhouden om je aan je eigen voedingsplan te houden. Denk aan: geen feestjes, etentjes, verjaardagen, horeca bezoeken of andere sociale gelegenheden gekoppeld aan eten en drinken.)

➡️ Flexibeler in indeling van je dag (Doordat we veel thuis werken zijn we over het algemeen veel flexibeler in onze dagindeling. Zo zijn we niet meer genoodzaakt om de sportschool in de drukke avonduren te bezoeken als we na een drukke werkdag liever uitgeteld op de bank ploffen. Zo ken ik een aantal mensen die sinds ze verplicht thuis werken, tegenwoordig in hun middagpauze naar de sportschool gaan.)

➡️ Je wordt verplicht om je training te plannen
(Sportscholen werken tegenwoordig met een reserveringssysteem om je trainingen ruim van te voren te plannen. Zo heb je een stok achter de deur om je trainingen echt in je agenda te plannen en om ook daadwerkelijk op te komen dagen. Meer kans van slagen dus!)

➡️ We eten voornamelijk alleen nog maar thuis aan tafel
(We hebben dus meer controle over wat we eten, hoeven minder voor te bereiden en we kunnen ons eten makkelijk tracken. We hebben dus meer controle en minder kans dat je je niet aan je eigen voedingsplan kunt houden.)

➡️ Veel (nuttige) informatie op social media te vinden over training en voeding
(Gelukkig zijn er steeds meer personal trainers en coaches die erin geloven dat het verstandig is om nuttige informatie gratis te delen met hun volgers. Maak dankbaar gebruik van de informatie die deze experts gratis met je delen en kijk wat werkt in jouw specifieke situatie.)

Kortom, veel voordelen waarom 2021 het juiste moment is om in actie te komen‼️

De reden dat ik echt overtuigd ben dat dit het juiste moment is, is omdat ik vorig jaar zelf handig gebruik heb gemaakt van de huidige situatie om in Topvorm te komen😁✅.

Ook jij kan hier in 2021 handig gebruik van maken😁!

Hopelijk mogen de sportscholen vanaf 19 januari weer open en kunnen we met zijn allen letterlijk uit de startblokken schieten. Klaar om 2021 nuttig te gebruiken om vóór de zomer in Topvorm te zijn 😎✅
Ik hoop dat ik vandaag met deze boodschap bij iemand een kleine glimlach op zijn gezicht laat verschijnen. Iemand die stiekem denkt: “shit… hij heeft eigenlijk wel een beetje gelijk. 2021 wordt mijn jaar om in Topvorm te komen!”😁💪

💪 Heb jij hulp nodig om in 2021 in Topvorm te komen?💪

💬 Klik dan hier om contact op te nemen via het contact formulier 💬
⌨️Of stuur mij een persoonlijk berichtje ⌨️
📱0613075917 📱
📧 info@jouwtopvorm.nl 📧💪

Sportieve groet,

Tommy

Delen
Tommy van Hees