Top

Pijn aan bilspier- Recensie Mylogenics behandeling

Jouw TOPvorm / Blog  / Pijn aan bilspier- Recensie Mylogenics behandeling

Pijn aan bilspier- Recensie Mylogenics behandeling

Steeds vaker komen er mensen in mijn praktijk met een pijnlijke bilspier. Vaak is dit een gevolg van een compensatie mechanisme van het lichaam. Doordat er meerdere spiergroepen rondom de heup al voor een langere tijd een disfunctie vertonen, moeten de overige spiergroepen gaan compenseren. In dit geval ziet het lichaam geen andere mogelijkheid om de diepe bilspier “vast” te zetten om zo nog enige vorm van stabiliteit te kunnen geven. De oplossing ligt dan ook vaak in het opsporen van de overige disfuncties rondom de heup om er zo voor te zorgen dat het lichaam de overprikkelde diepe bilspier zelf weer los wil laten.

Lees hier het verhaal van Tineke met een soortgelijk probleem. Helemaal vanuit Den Bosch kwam zij richting Houten voor de Mylogenics behandelingen. Vanwege de goede vindbaarheid van mijn website op Google en de duidelijke uitleg over mijn werkwijze is zij bij mij terecht gekomen en heeft zij voor mij als behandelaar gekozen.

“Al heel wat jaren fotografeer ik met veel plezier bijna dagelijks in de natuur. Door een blessure bij het fitnessen, was ik even uitgeschakeld met fikse rugklachten. Met fysiotherapie werden de klachten in de rug verholpen, maar ik hield daarna heel veel last van mijn bilspier. Na maandenlang te zijn behandeld zonder verdere vooruitgang, gaf de fysio aan dat ik volgend jaar ook nog wel verder behandeld zou moeten worden. De moed zakte me echt in de schoenen omdat de pijn in mijn bilspier regelmatig te erg was om lekker de natuur in te kunnen gaan, maar ook te erg om mijn conditie op peil te houden.

Pijn in bilspier verholpen door Mylogenics

Ik hoorde via een vriendin over Mylogenics en zo kwam ik bij Tommy van Jouw Topvorm terecht.
Na enkele spiertesten kon hij me een goed beeld geven van wat er mogelijk aan de hand was en dat hij mij ongeveer 3 – 4 keer moest behandelen om de klachten te laten verdwijnen.

Je merkt dat hij zeer deskundig is en heel goed weet hoe de spiergroepen werken. Tommy is duidelijk en legt goed uit wat hij doet. Daarbij is hij een fijn persoon waar je je ook echt prettig bij voelt.

De behandelingen waren in mijn geval best pittig zodat ik daarna ook echt even rust moest nemen. Maar na 4 behandelingen waren mijn klachten volledig verdwenen. Tommy heeft mij daarna ook nog begeleid met een paar spier(kracht)oefeningen die ik mocht vastleggen op mijn gsm, zodat ik deze zelf kan blijven oefenen om mijn spieren sterker te laten worden om klachtenvrij te blijven. Dat ben ik nu om het moment van schrijven nog steeds.

Ik kan weer alles en voel me echt topfit.”

Heb jij net als Tineke ook last van één of meerdere pijnklachten? Grote kans dat een Mylogenics behandeling van Jouw Topvorm in de regio Utrecht jou van jouw klachten kan verhelpen!

Neem geheel vrijblijvend contact op of bel naar 0613075917.

Benieuwd hoe een Mylogenics behandeling in zijn werk gaat? Klik dan hier voor meer info.

Weg met pijnklachten
Start met trainen
Kom in Topvorm

Delen
Tommy van Hees