Top

Onderrug pijn – Recensie Mylogenics behandeling

Jouw TOPvorm / Referenties  / Mylogenics  / Onderrug pijn – Recensie Mylogenics behandeling

Onderrug pijn – Recensie Mylogenics behandeling

Lees hier hoe Sander vlak voor zijn wintersport toch nog precies op tijd van zijn onderrug pijn is afgekomen:

Pijn in mijn onderrug – met uitstraling naar mijn billen – werd een steeds grotere beperking in mijn dagelijks leven. Wat als vervelend begon, werd een pijnklacht waar ik mee opstond en naar bed ging. Tijdens mijn werk – waarin ik veelal zit in de auto, achter de computer of aan vergadertafels – was het continu aanwezig. Ook thuis werd het iets waar zelfs de kinderen rekening mee moesten houden.

Behandeling door een fysiotherapeut verlichtte de pijn, maar nam deze niet weg. Door onder begeleiding te sporten zorgde ik dat de rompstabiliteit werd getraind, de pijn nam echter niet af.

Met de wintersport in het vooruitzicht besefte ik dat er op korte termijn echt iets moest gebeuren. Mijn sportdocent wees mij op de Mylogenics behandeling van Tommy. Deze optie had hij wel al eerder genoemd, maar het feit dat mijn zorgverzekering de behandeling niet zou vergoeden en de onbekendheid met Mylogenics maakte mij sceptisch. Het beloofde resultaat leek mij eerlijk gezegd ook te mooi om waar te zijn.

Onderrug pijn opgelost dankzij Jouw Topvorm

Na overleg met mijn fysiotherapeut heb ik toch contact opgenomen met Tommy en daar kon ik snel terecht. Nadat ik mijn klacht had toegelicht ging Tommy gericht aan de slag om de spierfuncties rond mijn heup te herstellen. Iedere spier werd op functionaliteit getest, voordat de behandeltechniek werd toegepast. Het moet gezegd, de toepassing was behoorlijk pijnlijk. Dit trok wel onmiddellijk weer weg, waarna dezelfde test liet zien dat de functionaliteit direct was verbeterd. Er was duidelijk meer kracht en meer mobiliteit. Door dit direct zichtbare effect was mijn twijfel snel verdwenen.

Na 3 behandelingen is mijn onderrug pijnvrij. De wintersport was fantastisch. De lange autorit was geen probleem en tijdens de ski-afdalingen en het sleeën heb ik geen moment aan mijn rug gedacht. Mocht je nog twijfelen, maak een afspraak! Tijdens de eerste behandeling zie je meteen of het wel of geen effect heeft. Het is de investering meer dan waard.

 

Heb jij net als Sander ook last van één of meerdere pijnklachten? Grote kans dat een Mylogenics behandeling van Jouw Topvorm in de regio Utrecht jou van jouw klachten kan verhelpen!

Neem geheel vrijblijvend contact op of bel naar 0613075917.

Benieuwd hoe een Mylogenics behandeling in zijn werk gaat? Klik dan hier voor meer info.

Weg met pijnklachten, start met trainen en kom weer in Topvorm!

Delen
Tommy van Hees