Top

Rugpijn – Recensie Mylogenics behandeling

Jouw TOPvorm / Blog  / Rugpijn – Recensie Mylogenics behandeling

Rugpijn – Recensie Mylogenics behandeling

Lees hier hoe Milena na jaren lang last te hebben van rugpijn hier snel vanaf is gekomen dankzij de Mylogenics behandeltechniek:

“Al een paar jaar had ik last van rugpijn en pijn in mijn heupen waardoor ik werd belemmerd bij mijn werk en tijdens het sporten. Voor mijn rugklachten ben ik bij de huisarts, het ziekenhuis, een aantal fysiotherapeuten en chiropractors geweest. Sommige therapieën gaven iets pijnverlichting maar dit was vaak helaas enkel voor korte duur.
Een vriend vertelde mij over Tommy van Hees van Jouw Topvorm waar hij een aantal keer was geweest voor training en blessure behandeling. Hij overtuigde mij om een afspraak bij Tommy te maken om te kijken of hij mij misschien kon helpen. De eerste keer dat ik er heen ging wist ik niet echt wat ik mij bij zijn behandeling moest voorstellen. Tommy legde echter vanaf het begin af aan alles duidelijk en geduldig uit zodat ik precies wist waar ik aan toe was. Ook tijdens de behandeling vertelde hij stap voor stap wat hij deed en waarvoor het diende.
De eerste paar dagen na de behandeling voelde mijn spieren wel wat beurs maar daarna merkte ik dat ik bij dagelijkse activiteiten en sporten al minder last had van rugpijn. Ik had nog wel iets last van mijn rug maar het was niet te vergelijken met de pijn die ik eerst tijdens en na het sporten had. Normaal gesproken heb ik de dag na het sporten nog meer last dan normaal, maar dit keer viel dat erg mee. Ik heb toen meteen een vervolg afspraak bij Tommy ingepland.
Na een week had ik mijn volgende afspraak en nam hij met mij door wat er verbeterd was en wat niet. Hij begon daarna weer met de kracht in mijn spieren te testen zodat hij het verschil met de week ervoor kon zien en wat er nog verbeterd moest worden. Tommy behandelde deze keer onder andere dezelfde spiergroepen als de keer ervoor. Ik had direct na de behandeling weer minder last dan daarvoor en mijn spieren voelde ook minder beurs. De pijn in mijn onderrug was bijna helemaal verdwenen en boven in mijn rug was de pijn ook al minder maar nog wel iets aanwezig. Ook deze week had ik bij het sporten amper last en merkte ik dat ik met voorover bukken met gestrekte benen mijn handen plat op de grond kon zetten wat daarvoor niet lukte en ontzettend veel pijn deed.
Ik heb daarna nog twee behandelingen gehad waarna mijn klachten nu volledig opgelost zijn. Ik ben nu ongeveer 2 maanden verder en ik kan nu de hele dag werken en ´s avonds sporten zonder de dag daarna met moeite op te staan omdat ik ontzettend veel pijn van mijn rug heb. Ook zit ik weer veel lekkerder in mijn vel nu ik van alles kan zonder rekening te hoeven houden met de pijn die ik in mijn rug en heupen had.”

Na de succesvolle behandeling is Milena onder begeleiding van Tommy gestart met krachttraining om de belastbaarheid van haar lichaam te verhogen. Op deze manier worden de herstelde spierfuncties rondom haar heupen getraind zodat de kans op terugkerende klachten geminimaliseerd wordt.

Rugpijn verholpen door Mylogenics

Heb jij net als Milena ook last van één of meerdere pijnklachten? Grote kans dat een Mylogenics behandeling van Jouw Topvorm in de regio Utrecht jou van jouw klachten kan verhelpen!

Neem geheel vrijblijvend contact op of bel naar 0613075917.

Benieuwd hoe een Mylogenics behandeling in zijn werk gaat? Klik dan hier voor meer info.

Weg met pijnklachten, start met trainen en kom weer in Topvorm!

Delen
Tommy van Hees