Top

Kuitblessure – Recensie Mylogenics behandeling

Jouw TOPvorm / Blog  / Kuitblessure – Recensie Mylogenics behandeling

Kuitblessure – Recensie Mylogenics behandeling

Lees hier hoe Ariati snel van haar kuitblessure is afgekomen door de Mylogenics behandeling bij Jouw Topvorm. Ook weer een perfect voorbeeld van een pijnklacht waarbij de plek van de pijn niet de oorzaak van de klacht hoeft te zijn.

“In juni 2017 liep ik tijdens een Strong Viking run helaas een kuitblessure op. Ik ben toen begonnen met fysiotherapie en dry-needling wat voor een tijdje mijn blessure aan mijn kuit heeft verminderd. Na een tijdje voelde mijn kuit tijdens de hardlooptrainingen toch nog niet helemaal lekker. Mijn man adviseerde na een aantal behandelingen van zijn eigen schouderblessure om ook de Mylogenics  behandeltechniek eens uit te proberen. Hij had mij van tevoren wel gewaarschuwd dat Mylogenics geen prettige behandeling zou zijn. Na heel lang twijfelen heb ik toch maar een afspraak gemaakt bij Tommy van Jouw Topvorm.

Tijdens een intakegesprek met Tommy vroeg hij eerst of ik uitleg kon geven over het probleem. Daarna ging hij aan de slag en deed hij verschillende testen om te kijken hoe sterk mijn kuit is. Mijn kuit was duidelijk niet zo sterk maar blijkbaar zat het probleem ook rondom mijn heup waardoor ik niet soepel kon hardlopen. Achteraf kan ik zeggen dat de drie behandelingen inderdaad niet fijn waren maar ik was wel van mijn kuitblessure af en ik kon weer lekker pijnvrij hardlopen.

In 2019 heb ik mijn eerste Damloop uitgelopen. Tijdens de hardloop trainingen begon mijn kuitblessure langzaam en geleidelijk toch weer wat op te spelen.
In januari 2020 ben ik weer terug gegaan naar Tommy voor mijn beginnende kuitblessure en na het onderzoekend testen bleek het probleem toch weer rondom mijn heup te zitten. Een dag na de behandeling had ik direct al meegedaan aan een hardloop evenement van 10 Engelse Miles (16 km). Ik merkte dat de behandeling mij weer heeft geholpen om snel van mijn pijn af te komen.

Bedankt Tommy voor het verhelpen van mijn blessures!”

kuitblessure verholpen dankzij Mylogenics

Heb jij net als Ariati ook last van één of meerdere blessures tijdens het hardlopen? Grote kans dat een Mylogenics behandeling van Jouw Topvorm in de regio Utrecht jou van jouw klachten kan verhelpen!

Neem geheel vrijblijvend contact op of bel naar 0613075917.

Benieuwd hoe een Mylogenics behandeling in zijn werk gaat? Klik dan hier voor meer info.

Weg met pijnklachten, start met trainen en kom weer in Topvorm!

Delen
Tommy van Hees