Top

Rug en heupklachten – Recensie Mylogenics behandeling

Jouw TOPvorm / Blog  / Rug en heupklachten – Recensie Mylogenics behandeling

Rug en heupklachten – Recensie Mylogenics behandeling

Mylogenics behandeltechniek maakt marinier Sebas snel pijnvrij!

Vaak vinden wij de oorzaak van rugklachten niet in de rug zelf maar ergens rondom de heup. Als er spieren rondom het heupgewricht zijn die niet goed functioneren dan probeert ons lichaam om de klacht heen te bewegen. Gelukkig is ons lichaam heel intelligent en beschikt het over het vermogen om te kunnen compenseren. Als deze compensaties lang aanhouden en de intensiteit van het bewegen toe neemt dan raakt je lichaam uit gecompenseerd en ontwikkel je ergens een pijnklacht. Wanneer je met deze compensatiepatronen door blijft sporten en niets aan de aanpassing in je lichaam doet, blijft je lichaam om de klacht heen bewegen en wordt de klacht vaak erger. Uiteindelijk leef je op pijnstillers, moet je stoppen met sporten en ga je vervolgens steeds minder bewegen. Je zoekt hulp, maar de huidige therapieën leveren helaas onvoldoende resultaat op.

Ook Sebas herkende zich in bovenstaand patroon en ook bij hem vonden we de oorzaak van zijn lage rugklachten niet in de rug zelf maar rondom de heup. Hij stond versteld van de snelheid waarmee ik hem met de Mylogenics behandeltechniek van zijn klachten heb kunnen afhelpen. Hieronder doet hij kort zijn verhaal:

“Ik ben Sebas, 19 jaar oud en ik werk bij het korps mariniers. Sinds begin 2019 heb ik erg veel last van mijn onderrug gekregen door het vele trainen. Ik negeerde de pijn en ging gewoon door, maar na een half jaar begon de pijn ook door te schieten naar mijn heupen en mijn rechter been. Ik kon eigenlijk vrijwel niks meer zonder pijnstillers en dan niet alleen bij het trainen maar ook alle dingen in het dagelijks leven zoals bukken of langdurig staan. In de tussentijd heb ik fysiotherapie gehad en ben ik naar de chiropractor geweest. Beide therapieën hielpen wel iets, maar de pijn bleef nog steeds aanhouden. Sinds ik in december 2019 bij Tommy ben geweest kan ik vrijwel alles weer!! Trainen gaat weer zonder problemen en de pijn is per behandeling steeds verder afgenomen. Na 3 behandelingen kon ik weer volledig pijnvrij trainen en mijn werk doen!!”

Heb jij net als Sebas ook al langere tijd last van (vage)pijnklachten, zoekt hulp, maar de huidige therapieën leveren onvoldoende resultaat op? Grote kans dat een Mylogenics behandeling van Jouw Topvorm in de regio Utrecht jou van jouw klachten kan verhelpen.

Neem geheel vrijblijvend contact op of bel naar 0613075917.

Benieuwd hoe een Mylogenics behandeling in zijn werk gaat? Klik dan hier voor meer info.

Weg met pijnklachten, start met trainen en kom weer in Topvorm!

Marinier Sebas pijnvrij dankzij Mylogenics

Delen
Tommy van Hees