Top

Personal training – Recensie Anneloes

Jouw TOPvorm / Referenties  / Personal Training  / Personal training – Recensie Anneloes

Personal training – Recensie Anneloes

Jouw Topvorm personal training traject van Anneloes:

“Een nieuwe lifestyle bij Jouw Topvorm!

In circa vier maanden tijd heb ik met hulp van Tommy van Jouw Topvorm een nieuwe lifestyle ontwikkeld waar ik ontzettend blij mee ben. Naast dat ik 17 kilo ben afgevallen, zijn mijn rug- en schouderklachten ook verminderd.
Ruim drie maanden sportte ik op woensdagavond 60 minuten lang onder begeleiding van Tommy. Daarnaast was ik zelf ook twee keer in de week in de sportschool te vinden om extra te trainen. Ik voerde dan zelfstandig een aantal weken achter elkaar de oefeningen uit die ik op woensdagavond aangeleerd kreeg. Dit heb ik als erg fijn ervaren, omdat ik dan ook zeker wist dat ik de oefeningen op de juiste wijze uitvoerde zonder dat ik last kreeg van mijn rug of schouder. Na een aantal weken kreeg ik dan weer nieuwe oefeningen. Beviel deze niet, dan kwam Tommy gelijk met een andere oefening die dezelfde spiergroep trainde.

Personal training recensie Jouw Topvorm

Ik heb altijd gezegd dat ik alleen een bepaalt afvaltraject in wil gaan, als ik ‘gewoon’ mag blijven eten. En dat is gelukt! Iedere dag eet je een bepaalt aantal calorieën, onderverdeeld in de voedingsgroepen eiwitten, vetten en koolhydraten. Hoeveel dit er zijn, hangt af van jouw doel, gewicht en lengte. Met behulp van een handige app kon ik dit continu bijhouden.
Na drie maanden heb ik besloten om deze lifestyle zelf door te zetten. Inmiddels zijn we vier weken verder en het bevalt mij erg goed. Kortom, deze lifestyle kun je prima tot je tachtigste levensjaar volhouden.”

Anneloes maakte tijdens het traject gebruik van een full body krachttraining schema die zij 3 keer per week uitvoerde. Verder hield zij haar voeding inname zeer nauwkeurig bij met behulp van een calorieën teller. Elke dag probeerde zij zo nauwkeurig mogelijk de voedingsrichtlijnen te halen die we samen hadden opgesteld. Tijdens het traject werd het plan continu bijgesteld zodat we continu progressie bleven boeken. Na dit korte traject beschikt Anneloes zelf over de nodige kennis om deze nieuwe levensstijl vast te houden. Door haar snelle transformatie is zij een voorbeeld geworden voor vele vrienden en sportschool bezoekers in IJsselstein.

Anneloes je hebt het uitstekend gedaan en ik ben hartstikke trots op je! Een mooi voorbeeld van een absoluut commitment om je doel te behalen!

Wil jij net als Anneloes ook een fittere versie van jezelf worden?

Wil jij ook weer die glimlach op je gezicht als je in de spiegel kijkt?

Wil jij dit jaar nu ook eens echt in TOP vorm komen?

Neem dan contact met ons op en wie weet werken wij straks samen aan jouw TOP vorm!

 

Delen
Tommy van Hees