Top

Rugklachten – Recensie Mylogenics behandeling

Jouw TOPvorm / Referenties  / Mylogenics  / Rugklachten – Recensie Mylogenics behandeling

Rugklachten – Recensie Mylogenics behandeling

Rugklachten van Mike snel verholpen dankzij behandeling bij Jouw Topvorm

Sinds juni 2019 heb ik al last van ernstige rugklachten. Ik was bezig met het leeg halen van een tuin vol met stenen. Ik weet dat het dan belangrijk is om goed te letten op je houding tijdens het tillen, maar helaas deed ik dat op dat moment niet. De volgende ochtend werd ik wakker met ontzettende last in mijn onderrug. Deze pijn werd steeds heviger en beheerste eigenlijk tot voor kort mijn hele leven. Mijn leven bestond vanaf toen alleen nog uit werken en op de bank liggen. Dat was tenslotte de enige manier waarbij ik geen pijn in mijn rug had. Ik slikte 10 ibuprofen per dag om de pijn maar te verlichten. Ik ben altijd sportief en actief geweest en nu stond mijn leven opeens “stil”.Na meerdere behandelingen bij verschillende fysiotherapeuten bleef de pijn helaas aanwezig. Ik ben toen zelf gaan zoeken naar houdingen en activiteiten waarbij ik het minste last had. Licht sporten en zwemmen hielpen voor verlichting van de pijn en dit heb ik dan ook een tijdje volgehouden. Nog altijd waren mijn rugklachten aanwezig en ik had mij er bij neergelegd dat ik er maar “mee moest leren leven”.

Mylogenics rugklachten

Op een gegeven moment kwam ik op de hockeyclub kennissen tegen die mij eigenlijk allebei aangaven om eens met Tommy van Jouw Topvorm in gesprek te gaan. Hij scheen gespecialiseerd te zijn in een nieuwe behandeltechniek genaamd Mylogenics en zou mogelijk wat voor mij kunnen betekenen. Om het allemaal toch nog maar eens een kans te geven heb ik Tommy gecontact en hebben we gelijk een afspraak gemaakt. Ik wist waar ik terecht kwam want ik kende Tommy immers al van vroeger. We zaten vroeger namelijk samen op hockey bij HC IJsseloever.

De eerste sessie hebben we even kort gepraat over mijn rugklachten en daarna zijn we wat testen gaan doen. Ook legde Tommy mij met behulp van een 3D programma zien waar hij dacht dat de klachten vandaan kwamen. Het was op die manier heel duidelijk waarom we welke spieren gingen behandelen. Waarschijnlijk was bij mij het probleem dat er een aantal spieren rondom mijn heupen verkleefd waren en dat deze los gemaakt moeten worden zodat ze weer goed zouden functioneren. Tommy had een hele mooie vergelijking van een stoel met 4 poten. Op het moment dat er 1 stoelpoot onder vandaan getrokken wordt, dan moeten de overige 3 stoelpoten zichzelf schrap zetten om de stoel niet in te laten storten. Wij gingen dus op zoek naar de ontbrekende 4e stoelpoot om deze vervolgens weer terug te plaatsen.

Na mijn eerste behandeling voelde ik na een dag of vier een aanzienlijk verschil van 50% minder pijn! Daar werd ik ontzettend vrolijk van! Dit gevoel had ik de afgelopen vijf maanden al niet meer gehad. Doordat we zo’n goed resultaat hadden geboekt bij de eerste behandeling, heeft Tommy tijdens de tweede en derde sessie dezelfde spieren nog een keer behandeld. Geloof het of niet maar mijn pijn verminderde na de derde behandeling met 90%! Tussen de derde en vierde behandeling hebben we even iets meer tijd genomen om te kijken hoe dat verliep. Gelukkig verliep dit zeer goed en kon ik langzaam mijn oude leven weer oppakken.

Mentaal is dit een erg zware tijd voor mij geweest. Niks wat ik probeerde dat hielp tegen de pijn en op een gegeven moment was ik echt ten einde raad. Na de 4e en laatste behandeling heb ik Tommy verteld hoe erg hij mij daarmee heeft geholpen. Door Tommy kan ik weer gewoon leuke dingen doen samen met mijn dochter. Ik kan bijv. weer zonder pijn samen een rondje door de dierentuin lopen. Ik kan haar eindelijk weer zonder pijn optillen en dragen. Daarnaast zit ik ook weer goed in mijn vel en kan ik eindelijk weer alle dingen oppakken die ik de afgelopen vijf jaar heb gemist. En dat allemaal door slechts 4 behandelingen! Ik kan een ieder met klachten echt aanraden om bij Tommy zijn praktijk langs te gaan. Zijn behandelmethode is nog relatief onbekend, maar het heeft mij veel gebracht in een korte tijd. Zijn behandeltechniek kan zo snel voor je werken dat het wel een soort van magie lijkt.

Tommy bedankt voor alles, mijn plezier is weer terug en mijn pijn is weg!

Met vriendelijke groeten,

Mike van Beaumond

Heb jij ook al langere tijd last van rugklachten, zoekt hulp, maar de huidige therapieën leveren onvoldoende resultaat op?
Grote kans dat een Mylogenics behandeling van Jouw Topvorm in de regio Utrecht jou van jouw klachten kan verhelpen.
Neem geheel vrijblijvend contact op of bel naar 0613075917.
Benieuwd hoe een Mylogenics behandeling in zijn werk gaat? Klik dan hier voor meer info.

Weg met pijnklachten, start met trainen en kom weer in Topvorm!

Delen
Tommy van Hees