Top

Schouderklachten – Recensie Mylogenics behandeling

Jouw TOPvorm / Referenties  / Mylogenics  / Schouderklachten – Recensie Mylogenics behandeling

Schouderklachten – Recensie Mylogenics behandeling

Ruim 10 jaar durende schouderklachten snel verholpen door behandeling bij Jouw Topvorm

Lees hier hoe Karen via een tip van een collega bij Jouw Topvorm terecht is gekomen en binnen vier behandelingen van de klachten aan beide schouders is afgekomen! Heb jij ook last van schouderklachten of ken jij iemand die hier last van heeft? Lees dan vooral verder!

“Ongeveer 10 jaar heb ik al schouderklachten. Ik heb meerdere keren een slijmbeursontsteking gehad (met uiteindelijk kalkvorming, deze is vergruisd). Ook heb ik vaker periodes gehad dat ik mijn armen helemaal niet of minder goed kon gebruiken door de pijn in mijn schouders. Al die jaren ben ik onder behandeling geweest bij een goede fysiotherapeut, maar het resultaat was helaas elke keer van korte duur en de problemen kwamen elke keer weer terug. Ook kreeg ik nieuwe klachten op andere plekken als ik kracht oefeningen ging doen of rustig aan ging sporten.
Na meerdere keren in de ziektewet gezeten te hebben, kwam uiteindelijk de vraag of ik mijn huidige werk nog wel kon blijven doen (ik werk in een kennel als hondenverzorger en dat is best belastend werk). Gelukkig kwam ik toen via een collega in contact met Tommy van Jouw Topvorm en met de behandelmethode Mylogenics!
Met het idee dat ik toch niks te verliezen had (ik had mij er eigenlijk al bij neergelegd dat mijn schouders mijn zwakke punt waren en waarschijnlijk altijd zouden blijven), maakte ik mijn eerste afspraak. Meteen aan het einde van de eerste behandeling was het verschil al heel groot. Ik had veel meer bereik met mijn arm en ik besefte toen pas dat ik al die tijd totaal geen kracht meer in mijn armen had gehad.
Nu, na 4 behandelingen is de kracht in mijn beide armen weer terug, het bereik veel groter en is de pijn helemaal weg! Ook kan ik weer autorijden zonder dat mijn schouders helemaal verkrampen. Omdat ik mijn armen nu weer zo goed kan gebruiken, kan ik al mijn werkzaamheden op mijn werk weer doen. Ook kan ik in mijn vrije tijd eindelijk mijn hobby’s weer oppakken. Zo ben ik weer wezen paardrijden en ga ik binnenkort weer voor het eerst suppen. Dit was in de afgelopen tijd echt ondenkbaar!”

Heb jij ook al langere tijd last van schouderklachten, zoekt hulp, maar de huidige therapieën leveren onvoldoende resultaat op? Grote kans dat een Mylogenics behandeling van Jouw Topvorm in de regio Utrecht jou van jouw klachten kan verhelpen.
Neem geheel vrijblijvend contact op of bel naar 0613075917.
Benieuwd hoe een Mylogenics behandeling in zijn werk gaat? Klik dan hier voor meer info.

Weg met pijnklachten, start met trainen en kom weer in Topvorm!

Delen
Tommy van Hees