Top

Hernia klachten – Recensie Mylogenics behandeling

Jouw TOPvorm / Referenties  / Mylogenics  / Hernia klachten – Recensie Mylogenics behandeling

Hernia klachten – Recensie Mylogenics behandeling

Hernia klachten van Jermaine snel verholpen door behandeling bij Jouw Topvorm

hernia klachten verholpen door behandeling Jouw Topvorm“Al vanaf dat ik vijftien jaar was, liep ik met een zeurende pijn in mijn onderrug. Maar goed, je bent jong, wil veel geld verdienen met allerlei baantjes en je maakt je er totaal nog niet druk om. Ik leerde leven met het pijnlijke gevoel. Toen ik 28 was, kreeg ik de eerste serieuze klacht. Volgends de huisarts had ik spit en ik zat toen twee weken thuis. Vanaf dat moment heb ik altijd de zeurende pijn in mijn rug gehouden. Afgelopen januari werd alles nog veel erger. Het begon met spierpijn in mijn bil. Spierpijn hoort normaal gesproken zo voorbij te zijn, maar deze bleef weken lang aanhouden. Misschien was ik in de tussentijd anders gaan lopen om op die manier de pijn te dempen. Mijn veters strikken werd vanaf dat moment de moeilijkste opgave ooit. Uiteindelijk kon ik bijna niks meer en werd de diagnose van een ‘hernia’ vastgesteld. Ik heb twee maanden totaal niks kunnen doen. De fysiotherapie verlichtte de pijn soms iets, maar loste uiteindelijk niets op. Toen dit traject voorbij was, moest ik nu toch echt iets aan die zeurende pijn gaan doen. Ik kwam via een voormalige cliënt bij Tommy van Jouw Topvorm uit. Er werden krachttests gedaan en aan de hand daarvan werd de behandeling gestart. De krachttests werden na de behandeling opnieuw uitgevoerd en ik merkte direct verbetering! Ook moest ik vóór en na de behandeling met gestrekte benen naar voren buigen en met mijn vingers richting de grond wijzen. Hierbij werd na de eerste behandeling zeker 25 cm gewonnen. Na drie behandelingen te hebben gehad, heb ik totaal geen zeurende pijn meer, kan ik weer pijnvrij tillen en ben ik zo flexibel dat ik nu gewoon met gestrekte benen de grond kan aanraken!”

Heb jij ook al langere tijd last van (vage)pijnklachten, zoekt hulp, maar de huidige therapieën leveren onvoldoende resultaat op? Grote kans dat een Mylogenics behandeling van Jouw Topvorm in de regio Utrecht jou van jouw klachten kan verhelpen.
Neem geheel vrijblijvend contact op of bel naar 0613075917.

Benieuwd hoe een Mylogenics behandeling in zijn werk gaat? Klik dan hier voor meer info.

Weg met pijnklachten, start met trainen en kom weer in Topvorm!

Delen
Tommy van Hees