Top

Frozen shoulder – Recensie Mylogenics behandeling

Jouw TOPvorm / Referenties  / Mylogenics  / Frozen shoulder – Recensie Mylogenics behandeling

Frozen shoulder – Recensie Mylogenics behandeling

Frozen shoulder na maanden lange klachten snel verholpen door behandeling bij Jouw Topvorm

Lees hier hoe Everhard door een toevallige tip bij Jouw Topvorm terecht is gekomen en binnen drie behandelingen van zijn “frozen shoulder” is afgekomen:

“Ik heb maanden lang met een pijnlijke schouder gelopen. Mijn arm boven schouderhoogte optillen of bewegingen achter mijn rug maken ging totaal niet meer. De een zei dit, de ander zei dat en je probeert van alles om van je klachten af te komen: fysiotherapie, body stress release, acapunctuur en shockwave therapie. Alles hielp slecht tijdelijk of een beetje maar niets hielp mij echt volledig van mijn klachten af. Er werd tegen mij gezegd: “je hebt een frozen shoulder en dat kan wel eens drie jaar duren”. Ik had mij er bijna bij neergelegd dat dit inderdaad wel eens heel lang zou kunnen duren, tot ik iemand trof en mij zei: “je moet eens naar Tommy van Hees van Jouw Topvorm. Hij is namelijk gespecialiseerd in een nog relatief onbekende behandelmethode genaamd Mylogenics. Ik ben zelf ook met de diagnose frozen shoulder naar hem toe gegaan en ik ben nu helemaal van mijn klachten af.” Ik dacht: niet geschoten is altijd mis, dus ik ben gelijk naar Tommy gegaan. Wat blijkt, na drie behandelingen kan ik mijn schouder weer volledig en pijnloos bewegen. Ik kan eindelijk weer pijnvrij op mijn spinningfiets steunen en zoals je op de foto kunt zien, kan ik mijn arm weer volledig achter mijn rug krijgen. Deze therapie is niet bepaalt pijnloos maar het werkt echt geweldig! Ik kan dit echt iedereen met schouderklachten aanraden”

Frozen shoulder verholpen bij Jouw Topvorm

De oplossing voor veel “frozen shoulders” is dichtbij:

Tegenwoordig krijgt men bij schouderklachten veel te snel het stempel van een frozen shoulder. In de praktijk zie ik namelijk dat in meer dan de helft van de gevallen die ik tegenkom het helemaal niet gaat om een “echte” frozen shoulder (waarbij het gewrichtskapsel dus is ontstoken). Vaak gaat het om pijn en een bewegingsbeperking van de schouder als gevolg van disfuncties in het neuromusculair systeem. Oftewel: vaak worden deze schouderklachten veroorzaakt door spierverkleving. Laat dat nou net wat zijn wat valt te behandelen met onze behandeltechniek! Eén of meerdere verkleefde spieren in de schouder kunnen er voor zorgen dat de complete biomechanica van het gewricht verstoord wordt. Ook dit kan dus leiden tot pijn, stijfheid en een bewegingsbeperking van de schouder.

Tijdens de eerste behandeling zal direct blijken of jouw schouderklacht te behandelen is met onze behandelmethode. Tijdens de eerste behandeling zullen wij eerst een korte diagnose stellen van jouw pijnklacht. Vervolgens worden er verschillende spiertesten uitgevoerd om te bepalen welke spieren betrokken zijn bij het veroorzaken of in stand houden van jouw pijnklacht. Als wij de spieren gevonden hebben die een probleem geven dan zullen wij deze met onze speciale behandeltechnieken behandelen. Op deze manier kunnen wij testen of onze behandelmethode aanslaat.
Wij hebben al enorm veel mensen blij kunnen maken en succesvol van hun schouderklachten af kunnen helpen met onze behandeltechniek. Ik hoop dat jij de volgende bent! Kom een keer kennis maken met onze behandeltechniek en laat je verbazen!

Heb jij ook al langere tijd last van (vage)pijnklachten, zoekt hulp, maar de huidige therapieën leveren onvoldoende resultaat op? Grote kans dat een Mylogenics behandeling van Jouw Topvorm in de regio Utrecht jou van jouw klachten kan verhelpen.
Neem geheel vrijblijvend contact op of bel naar 0613075917.

Benieuwd hoe een Mylogenics behandeling in zijn werk gaat? Klik dan hier voor meer info.

Weg met pijnklachten, start met trainen en kom weer in Topvorm!

Delen
Tommy van Hees