Top

Lage rugklachten – Recensie Mylogenics behandeling

Jouw TOPvorm / Geen categorie  / Lage rugklachten – Recensie Mylogenics behandeling

Lage rugklachten – Recensie Mylogenics behandeling

Lage rugklachten van Marjolein na tallozen therapieën, eindelijk verholpen door behandeling bij Jouw Topvorm

Lees hier het succesverhaal van Marjolein. Na een tip van een collega kwam zij na maanden lang onderzoek voor haar lage rugklachten uiteindelijk bij Jouw Topvorm terecht. Na slechts één behandeling had zij na jaren lang met pijn geleefd te hebben weer eindelijk hoop op een volledig herstel.

“Een gat in de lucht kan ik wel springen, figuurlijk en nu ook weer letterlijk! Maandenlang heb ik op heel veel vlakken medisch onderzoek en therapie gehad voor mijn lage rugklachten. Helaas heb ik in die periode geen enkel resultaat geboekt voor mijn klachten. Totdat ik een tip kreeg om eens bij Tommy van Jouw Topvorm een afspraak te maken. Geen 5 minuten kon ik lopen of zitten zonder intense pijn. Vanwege het gebrek aan resultaat van alle behandelingen was ik best sceptisch en moedeloos geworden. Gelukkig kon ik snel terecht bij Tommy en na een kort gesprek is hij gelijk begonnen met het testen van mijn spieren. Daar bleek uit dat er een hoop winst te boeken viel. Door het losmaken van de spierverklevingen tijdens de eerste behandeling kon er al een pijnvermindering van 40% vastgesteld worden. Ik viel van mijn stoel! De doelgerichte aanpak van Tommy en het laten zien en voelen van direct resultaat maakte mij enthousiast en ik was gelijk helemaal om. Nu 5 behandelingen verder kan ik opgelucht zeggen dat ik eindelijk weer kan functioneren. Eindelijk weer met mijn kinderen eropuit en de natuur in, fluitend de dagelijkse dingen doen en eindelijk weer pijnvrij sporten. Waar het bij een dokter of andere therapeut ophoudt omdat het niet medisch te onderbouwen is, gaat Mylogenics een hele grote stap verder. Zo enorm effectief!”

rugklachten verholpen bij Jouw Topvorm

Waar fysiotherapeuten, osteopaten, psychologen, dokters, artsen en nog tal van andere specialisten allen geen verklaring hadden voor haar pijn, had Tommy dat wel. Gelukkig kreeg Marjolein uiteindelijk de gouden tip om bij Jouw Topvorm een afspraak te maken. Uit de diverse spiertesten bleek al gauw dat bijna geen enkele spier rondom het fundament van haar lichaam (bekken en heupen) goed functioneerde. Na het resultaat van de eerste behandeling (+/-40% pijnvermindering) kon met zekerheid gezegd worden dat deze behandelmethode voor haar een uitkomst zou gaan bieden. Elke behandeling werd er weer 15-20% verbetering geboekt en stap voor stap hebben we alle spierfuncties in haar lichaam weer hersteld.

Ondertussen zijn zulke mooie resultaten bij Jouw Topvorm bijna dagelijkse kost, maar toch blijft het opmerkelijk dat er bijna geen enkele specialist kennis heeft van onze behandeltechnieken.

Heeft u ook al langere tijd last van (vage)pijnklachten, zoekt hulp, maar de huidige therapieën leveren onvoldoende resultaat op? Grote kans dat een Mylogenics behandeling van Jouw Topvorm in de regio Utrecht u van uw klachten kan verhelpen.

Neem geheel vrijblijvend contact op of bel naar 0613075917.

Benieuwd hoe een Mylogenics behandeling in zijn werk gaat? Klik dan hier voor meer info.

Weg met pijnklachten, start met trainen en kom weer in Topvorm!

Delen
Tommy van Hees