Top

Knieklachten – Recensie Mylogenics behandeling

Jouw TOPvorm / Referenties  / Mylogenics  / Knieklachten – Recensie Mylogenics behandeling

Knieklachten – Recensie Mylogenics behandeling

Knieklachten van geleidehondeninstructeur Inge na ruim 2 jaar eindelijk verholpen door behandeling bij Jouw Topvorm

Inge had al ruim twee jaar lang last van knieklachten en ondervond hier forse hinder van tijdens haar werk als trainster van blindengeleidehonden. Dagelijks heel veel kilometers lopen waarbij continue plotselinge correcties gemaakt moeten worden door het lichaam. Inge had continue last van vocht in haar knie en moest hierdoor noodgedwongen ook nog stoppen met sporten. Via social media kwam zij bij Jouw Topvorm terecht en ze stond versteld van het effect van de eerste behandeling. Zonder dat haar knie was aangeraakt had ze na de eerste behandeling al veel minder last.

“Al ruim twee Knieklachten verholpen door Jouw Topvormjaar had ik knieklachten, waardoor ik op mijn werk tegen fysieke problemen aan liep. Ik had al van alles geprobeerd, van fysiotherapie tot een sportarts maar niemand kon de reden van mijn klachten vinden en behandelen. Toen ik een review van JouwTOPvorm las was ik de wanhoop nabij en wilde dit graag proberen. Tommy heeft wat tests gedaan, vervolgens behandeld en daarna de test wederom herhaald met een overduidelijk verschil. Al na de eerste behandeling had ik minder last van mijn knie. Zes behandelingen verder ben ik volledig van mijn knieklachten af. Ik denk er zelfs weer over na om te gaan hardlopen, iets wat ik nooit had verwacht weer te kunnen gaan doen!”

Inge is weer een mooi voorbeeld van iemand waarbij de oorzaak van haar klacht heel ergens anders in haar lichaam zat dan op de plek waar ze pijn ervaarde. Bijna alle spieren rondom haar heup vertoonden een disfunctie, wat betekent dat ze het eigenlijk niet goed doen. Dit wordt vaak veroorzaakt door spierverkleving en zorgt ervoor dat het lichaam continue moet compenseren om toch nog te kunnen functioneren. Ook wordt hierdoor de totale biomechanica van het lichaam verstoort, wat betekent dat de krachten tussen verschillende lichaamsdelen heel anders worden overgedragen dan de oorspronkelijke situatie. Door het opsporen van deze disfuncties en het stap voor stap verwijderen van deze spierverklevingen die hier verantwoordelijk voor waren, werden de knieklachten stap voor stap minder. Nu alle spieren rondom haar heup en knie weer ijzer sterk testen zijn haar knieklachten verdwenen en kan ze eindelijk weer pijnvrij lopen en sporten.

 

Heeft u ook al langere tijd last van (vage)pijnklachten, zoekt hulp, maar de huidige therapieën leveren onvoldoende resultaat op? Grote kans dat een Mylogenics behandeling van Jouw Topvorm in de regio Utrecht u van uw klachten kan verhelpen.

Neem geheel vrijblijvend contact op of bel naar 0613075917.

Benieuwd hoe een Mylogenics behandeling in zijn werk gaat? Klik dan hier voor meer info.

Weg met pijnklachten, start met trainen en kom weer in Topvorm!

Delen
Tommy van Hees