Top

Shin splints klachten snel verholpen dankzij de Mylogenics behandeltechniek

Jouw TOPvorm / Referenties  / Mylogenics  / Shin splints klachten snel verholpen dankzij de Mylogenics behandeltechniek

Shin splints klachten snel verholpen dankzij de Mylogenics behandeltechniek

Lees hier hoe hardloopster Roxanne snel van haar shin splints klachten is afgekomen door de behandeling van Jouw Topvorm!

“Binnen een week was het gebeurd. Zo liep ik 18 kilometer hard en zo kon ik zelfs niet meer gewoon lopen zonder pijn aan mijn scheenbeen. Februari 2018 kwam ik met shin splints klachten aan mijn linker scheenbeen stil te zitten. Dat ik al 2 jaar aan hardlopen deed, zowel onverhard als verhard, maakte niet uit. Ik liep van fysio naar fysio, van rustweek naar rustweek, van dry needling behandelingen tot naar de huisarts. Niets hielp. Ik was radeloos en er ondertussen behoorlijk door teleurgesteld. Hardlopen is nu eenmaal mijn uitlaatklep.
Na bijna een jaar van wanhoop zag ik via een collega de site van Tommy van Hees van Jouw Topvorm voorbij komen. Ik bekeek de site en ik vroeg aan mijn collega wat Tommy voor hem heeft betekend. Ik raakte enthousiast door zijn verhaal, maar waarom zou juist Tommy mij wél kunnen helpen? Ik bekeek nogmaals zijn site, las over de Mylogenics behandeltechniek en de verhalen van voorgangers. Zo besloot ik contact op te nemen met Tommy.
Op 4 januari 2019 zat ik dan voor het eerst in zijn behandelkamer. In alle eerlijkheid zijn de behandelingen niet pijnloos, al stelt Tommy je gerust en last hij een pauze in als dit nodig is. Dit zorgt ervoor dat de behandeling op mijn eigen tempo te doen is.
Na mijn eerste behandeling liep ik sinds lange tijd weer als een hinde in de wind. Ik kon wel janken van blijdschap! Na elke behandeling die ik bij Tommy heb ondergaan, ben ik weer een stukje beter gaan hardlopen. Kortom: mijn voornemen om in 2020 een ultrarun te gaan lopen van 50 kilometer, zie ik langzaamaan vorm krijgen.
Tommy kan met de juiste behandeling shin splints klachten snel verhelpen en het pijnvrij hardlopen weer terug brengen. Het heeft mij weer tot heerlijk hardlopen gebracht en misschien u ook wel?”

Shin splints klachten opgelost bij Jouw Topvorm

Heeft u ook al langere tijd last van (vage)pijnklachten, zoekt hulp, maar de huidige therapieën leveren onvoldoende resultaat op? Grote kans dat een Mylogenics behandeling van Jouw Topvorm in de regio Utrecht u van uw klachten kan verhelpen.

Neem geheel vrijblijvend contact op of bel naar 0613075917.

Benieuwd hoe een Mylogenics behandeling in zijn werk gaat? Klik dan hier voor meer info.

Weg met pijnklachten, start met trainen en kom weer in Topvorm!

Delen
Tommy van Hees