Top

Topvorm van Melissa bereikt door keiharde toewijding

Jouw TOPvorm / Referenties  / Personal Training  / Topvorm van Melissa bereikt door keiharde toewijding

Topvorm van Melissa bereikt door keiharde toewijding

Melissa is een perfect voorbeeld van iemand die 100% commitment heeft gemaakt op het bereiken van haar doelen. Consistent het opgestelde plan volgen en gewoon doen wat nodig is om resultaat te boeken. Veel mensen hebben ondertussen aan haar gevraagd wat haar geheim is en hoe ze deze succesvolle transformatie is ondergaan. Haar antwoord is voor de meesten heel teleurstellend maar wel heel eenvoudig: laat je begeleiden door iemand die er echt verstand van heeft en dan simpelweg gewoon consistent je plan volgen en daar niet tot nauwelijks van afwijken. Discipline en commitment is waar het om draait. Je moet enkel bereid zijn om je gedrag en acties te veranderen en bewust te kiezen voor verandering. Ben je daartoe bereid? Dan zou het ook jou lukken om in Topvorm te komen!

“Sporten deed ik altijd wel. Ik liep voornamelijk hard en deed wat krachttraining, maar resultaten bleven uit. Met hardlopen probeerde ik elke keer een stuk sneller te lopen. De ene keer ging dat goed en de andere keer had ik het gevoel alsof er een blok beton aan mijn benen hing. Maar een rondje van 5 kilometer rennen binnen de 30 minuten, lukte eigenlijk nooit. Ik was dus verre van in topvorm.
Ik was het zat dat ik geen resultaat boekte. Een aantal van mijn collega’s sportte destijds bij Tommy. Zij volgden bij hem een programma genaamd PHP (personal hormonal profiling) en boekte goede resultaten. Ik nam contact op met Tommy en zo ging ook ik aan de slag met PHP. In juli 2016 had ik mijn eerste metingen en ging ik vol goede moed aan de slag. Ik heb een trage schildklier en dacht dat afvallen voor mij onmogelijk was. Maar met het PHP programma lukte dat! Ik nam contact op met Tommy zodra ik geen vooruitgang meer boekte met mijn trainingsschema’s. We deden dan een nieuwe meting en Tommy legde de nieuwe schema’s uit.

Melissa in Topvorm

Na enige tijd maakte ik niet echt vorderingen meer. Ik nam wederom contact op met Tommy en legde mijn “probleem” voor. Tommy denkt altijd erg mee en maakte dan een ander plan van aanpak voor mij. Hier lieten we het PHP programma los en ging ik mij focussen op het “tracken” van mijn voeding in combinatie met de door Tommy opgestelde krachttraining schema’s.
Inmiddels ben ik 15 kilo kwijt sinds ik bij Tommy train. Ook het sporten gaat elke keer beter. Ik doe nu 3 keer in de week krachttraining en loop 1 keer per week hard. Ik loop vaak rondjes van 5 km om mijn conditie op peil te houden. Ondanks dat ik maar een keer per week loop, lukt het toch elke keer weer om net wat sneller te lopen. Van de week haalde ik de 5 km in 25 minuten! Ik had nooit gedacht zo snel te kunnen lopen 🙂
Daarnaast zit ik super in mijn vel en ben ik nog nooit zo fit geweest! Ik werk onregelmatige diensten, wat soms een aanslag op je lijf kan zijn. Dus dan is fit zijn erg belangrijk!
Tommy denkt goed mee, heeft verstand van zaken en houdt rekening met je doelen en wensen. Zijn manier van begeleiden is heel prettig. Hij luistert goed naar je wensen en doelen en aan de hand daarvan maakt hij een plan van aanpak voor je. De sportschema’s legt hij op een duidelijke manier uit en hij zorgt ervoor dat je pas weg gaat als je de oefening goed onder de knie hebt. Hierdoor train je op de juiste manier. Zijn uitleg zorgt ervoor dat je zelf ook gaat nadenken waarom je een oefening uitvoert. Hierdoor ben je bewust met je training bezig. Bij vragen of onduidelijkheden is Tommy altijd bereid om deze te beantwoorden!
Ik raad echt iedereen aan om bij Tommy te trainen! Ik ben hem eeuwig dankbaar voor de resultaten die ik door zijn begeleiding behaald heb. Ik kan nu met volle overtuiging zeggen dat ik echt in Topvorm ben!”

Melissa je kunt hartstikke trotst zijn op jezelf! Ik hoop dat je met dit verhaal en je resultaat vele mensen zult inspireren om ook in actie te komen.

Wil jij net als Melissa óók in Topvorm komen? Neem dan contact op via het contactformulier en dan gaan we samen vrijblijvend in gesprek.

Weg met pijnklachten, start met trainen en kom weer in Topvorm!

 

 

Delen
Tommy van Hees