Top

Personal Training recensie Laurens

Jouw TOPvorm / Referenties  / Personal Training  / Personal Training recensie Laurens

Personal Training recensie Laurens

Recensie personal training traject Laurens:

ZO!!!
Na een jaar lang keihard getraind te hebben met Tommy van Hees van Jouw Topvorm, ben ik mijn eerste 20 kg kwijt! Mijn doel is om deze gewichtsdaling zelf door te zetten en nog minimaal 15 kg kwijt te raken in 2019.
Het is een tocht geweest die voor mijzelf erg zwaar was, zowel fysiek als mentaal. Ik ben namelijk erg koppig en het is mij na vele pogingen nog nooit echt gelukt om goed en blijvend af te vallen. Fysiek was het erg zwaar omdat ik oefeningen moest doen die ik normaal gesproken nooit deed en andere oefeningen leerde ik technisch 100% goed uit te voeren waardoor ze veel zwaarder maar ook veel effectiever werden. Ik heb hier dan ook meer dan genoeg spierpijn van gehad maar dit alles wel met enorme voldoening na iedere training. Ook was het mentaal erg zwaar omdat je continu geconfronteerd wordt met je eigen gedrag en de onzekerheid over jezelf.
Ik heb in mijn leven al van alles geprobeerd om af te vallen, zoals meer sporten en allerlei diëten. Toen dacht ik: “ik ben het zat, zo kan ik niet langer doorgaan. Nu is het echt tijd om er iets aan te doen.”

Ik kende Tommy al en wist dat hij personal training gaf in een PT studio in Houten. Tommy is een Personal Trainer die zich 120% inzet en een absoluut commitment heeft om jou te helpen bij het behalen van je doelen. Dit verwacht hij dan ook voor de volle 120% terug. Hij blijft continu contact met je houden, ook buiten de trainingen om. Dit alles om je continu scherp te houden met de focus op het einddoel. Het is dan ook erg fijn om iemand te hebben die je soms een schop onder je kont geeft als het even niet lekker gaat. Wat natuurlijk ook erg handig is, is dat je iemand hebt die je exact kan vertellen hoe je moet trainen en wat voor voeding je het beste kunt eten.
Ik ben Tommy erg dankbaar voor wat hij mij heeft mee gegeven en voor de sturing naar een betere “ik”. Ik eet nu beter, ik train beter en ik heb een omdraai in mijn leven gemaakt voor een betere. Nu is het toch echt tijd gekomen om het zelf verder te gaan doen. Tommy bedankt voor alle tips, tricks en schoppen onder mijn kont!

personal training recensie Jouw Topvorm Houten

 

Delen
Tommy van Hees