Top

Shin splints klachten verholpen dankzij de Mylogenics behandeltechniek

Jouw TOPvorm / Referenties  / Mylogenics  / Shin splints klachten verholpen dankzij de Mylogenics behandeltechniek

Shin splints klachten verholpen dankzij de Mylogenics behandeltechniek

Lees hieronder hoe volleybalster Milou na een aantal jaar last te hebben gehad van shin splints klachten, eindelijk weer pijnvrij het nieuwe volleybal seizoen kan beginnen!

shin splints volleybal

Een aantal jaren geleden kreeg ik tijdens het sporten (volleybal) veel last van mijn schenen en kuiten. Voornamelijk mijn schenen voelden aan alsof iemand er hard tegenaan had geschopt. Ze voelden beurs en geïrriteerd. Ik kwam er al snel achter dat het bij veel springen erger werd. Ik ging naar de fysio en al snel kwamen er termen als shin splints en springschenen voorbij. Ik heb rust genomen en heb met meerdere fysio’s hard gewerkt om de irritatie te laten verdwijnen. Vaak ging het dan weer even goed, maar de irritatie kwam altijd weer terug. Toen kwam ik Tommy tegen en vertelde mij over zijn bedrijf JOUW TOPVORM. Ik werd nieuwsgierig, zou Tommy wat voor mijn scheenbeenklachten kunnen doen?. Ik werd tijdens de intake al snel meegenomen in de methode ‘mylogenics’, dat Tommy heel duidelijk en in makkelijke mensentaal kon uitleggen. Ik kon me bijna niet voorstellen dat het zou werken. Tommy zei dat ik maar een aantal behandelingen nodig zou hebben om er vanaf te komen. HA! Dat kan toch niet mogelijk zijn? Na al die jaren klachten te hebben gehouden zou ik er nu met 3 behandelingen vanaf zijn? Dit moest en zou ik proberen.

Na 3 behandelingen (die niet echt een pretje zijn, maar voor het goede doel wel te doen zijn) kan ik de twijfel terugnemen en zeggen dat het 100% heeft gewerkt. Ik heb geen last meer van mijn scheenbenen want ik voel dat ze ‘rustig’ zijn. Er zitten geen verklevingen meer in de spieren waardoor de spanning en dus ook de irritatie door veroorzaakt werd. Ik kan nu met vol enthousiasme aan het nieuwe volleybalseizoen beginnen! Ik wil daar Tommy erg voor bedanken.

Heeft u ook al langere tijd last van (vage)pijnklachten, zoekt hulp, maar de huidige therapieën leveren onvoldoende resultaat op? Grote kans dat een Mylogenics behandeling van Jouw Topvorm in de regio Utrecht u van uw klachten kan verhelpen.

Neem geheel vrijblijvend contact op of bel naar 0613075917.

Benieuwd hoe een Mylogenics behandeling in zijn werk gaat? Klik dan hier voor meer info.

Weg met pijnklachten, start met trainen en kom weer in Topvorm!

Delen
Tommy van Hees