Top

Mylogenics referentie oud Nederlands kampioen snowboarden Bjorn

Jouw TOPvorm / Referenties  / Mylogenics  / Mylogenics referentie oud Nederlands kampioen snowboarden Bjorn

Mylogenics referentie oud Nederlands kampioen snowboarden Bjorn

Lees hieronder de referentie van oud Nederlands kampioen snowboarder Bjorn. Een perfect voorbeeld hoe een oude blessure jaren later alsnog voor problemen kan zorgen. Gelukkig is ons lichaam slim en kan het heel lang compenseren als er ergens een zwakke schakel is die het niet goed doet (disfunctie). Maar er komt een moment dat het lichaam uit gecompenseerd is en je toch echt klachten gaat ervaren.

“Beste Tommy,

Via deze weg wil ik je erg bedanken voor je goede zorg en behandelingen. Na een winter snowboard training gegeven te hebben, is het nu weer tijd om het water op te gaan. Maar helaas kwam ik na een sessie wake boarden plotseling met onderrug klachten te zitten. Na een paar dagen op pijnstillers doorgelopen te hebben en nauwelijks tot niet kunnen functioneren heb ik hulp bij Tommy gezocht. Ik kon meteen terecht en Tommy is gelijk gaan onderzoeken waar de pijn vandaan kwam. De pijn bleek vanuit een oude blessure te komen die ik al een lange tijd geleden had opgelopen. Mijn diepe bilspier (hoe dat ding heet weet ik echt niet meer) werkte totaal niet meer, met als gevolg dat mijn onderrug waarschijnlijk al heel lang moest compenseren. Na uiteindelijk twee sessies liep ik weer als vanouds en had ik nergens meer last van. Als ik terug denk aan hoe vaak ik in het verleden last van mijn rug had met snowboarden en training geven had ik veel eerder naar Tommy moeten gaan. Ik wil Tommy heel erg bedanken voor zijn snelle hulp en het uiteindelijke TOP resultaat. Ga zo door!

Bjorn”

pijnvrij snowboarden dankzij Mylogenics

Heeft u ook al langere tijd last van (vage)pijnklachten, zoekt hulp, maar de huidige therapieën leveren onvoldoende resultaat op? Grote kans dat een Mylogenics behandeling van Jouw Topvorm in de regio Utrecht u van uw klachten kan verhelpen.

Neem geheel vrijblijvend contact op of bel naar 0613075917.

Benieuwd hoe een Mylogenics behandeling in zijn werk gaat? Klik dan hier voor meer informatie

Weg met pijnklachten, start met trainen en kom weer in Topvorm!

Delen
Tommy van Hees