Top

Personal Training referentie Pieter

Jouw TOPvorm / Referenties  / Personal Training  / Personal Training referentie Pieter

Personal Training referentie Pieter

Lees hieronder de referentie van mijn personal training cliënt Pieter. Een drukke ondernemer die ondanks zijn drukke zakelijke en gezinsleven tóch al ruim drie jaar 2x keer in de week tijd vrijmaakt om te trainen in onze personal training studio in Houten.

“Jarenlang kwam er maar niets van sporten, vanwege drukke baan, jong gezin en alle andere uitdagingen die komen rond de 40 jaar. Ik had een stok achter de deur nodig om serieus te sporten. Die stok achter de deur functie kan door velen uitgevoerd worden, maar Tommy van Jouw TOPvorm doet dit op een hele positieve, energieke en motiverende manier. Hij zorgt in eerste instantie voor een helder doel voor het sporten en stemt daar zijn programma’s op af. Hij zal je niet onnodig laten fietsen of aan gewichten hangen als je daar geen plezier uit haalt. Hij zorgt ervoor dat zijn energie, gekoppeld met zijn kennis, je blijft motiveren om te sporten. Daarnaast helpt zijn Mylogenics-kennis enorm als je, net als ik, last hebt van allerlei oude sportblessures. Zo kan ik na een behandeling, weer op mijn hurken zitten en heb ik geen last meer van mijn rug tijdens mijn kantoor-werk. De trainingen zijn divers, inspannend en vooral ook veilig doordat hij erg goed let op houding en functie tijdens de oefeningen. Je hebt wel spierpijn na de training maar precies op de plekken waar dat moet! Door dit alles voel ik mij veel fitter en gezonder, en dat is mijn doel van het sporten. Het is erg fijn om op deze prettige manier aan je gezondheid en fitheid te werken.”

Pieter

Personal Training Jouw Topvorm

Delen
Tommy van Hees