Top

Weg met pijnklachten, start met trainen en kom weer in Topvorm!

Jouw TOPvorm / Blog  / Weg met pijnklachten, start met trainen en kom weer in Topvorm!

Weg met pijnklachten, start met trainen en kom weer in Topvorm!

Iedereen ervaart wel eens pijnklachten. Vage onverklaarbare pijn aan bijv. uw knie, rug of schouder. Sommige klachten ontstaan acuut na bijv. een trauma en andere zijn er langzaam aan ingeslopen. Na een tijdje gaat men hiervoor dan tóch naar de dokter of fysiotherapeut, maar vaak levert dit onvoldoende resultaat op. De pijn wordt na een behandeltraject of een periode van rust soms wel iets minder, maar als het lichaam weer wordt belast met uw alledaagse bezigheden komt deze toch vaak weer terug. Men gaat er vaak ten onrechte vanuit dat pijnstilling, een operatie of “er maar mee leren leven” de enige opties zijn.

Lees hieronder het verhaaltje van Mara. Gelukkig heeft zij via via ontdekt dat er wel degelijk meer opties zijn:

“In 2015 werd ik tijdens 22 weken zwangerschap geconfronteerd met een trombosebeen en longembolie. Als fanatiek crossfitter kwam ik van de een op andere dag in een rolstoel te zitten en kostte bewegen heel veel moeite. Na maanden opbouwen en medicatie was ik in staat om weer normaal te lopen en was ik “pijn vrij”. Na de geboorte van mijn dochter ben ik na 5 weken weer begonnen met crossfitten. Iets te fanatiek van mijn toen te zwakke lijf. Ik kreeg blijvende klachten aan mijn linker heup en bilstreek. Zo erg zelfs dat ik besloot om te stoppen met sporten. Ziekenhuis in en uit, drie fysiotherapeuten versleten, dryneedling, oefeningen, niets hielp. Er werd geen oorzaak gevonden en de pijn werd als maar heviger. Slecht slapen, niet kunnen sporten, het heeft mij 2 jaar gekost tot dat ik via via bij Tommy terecht kwam. Na één behandeling voelde ik al voor 60% verbetering. Bizar!! Iets wat ik niet had durven hopen. Ik ben langzaam bezig om mijn spieren sterker te maken. Tommy is zeer nauwkeurig en neemt de tijd voor je. Iets wat ik bij andere behandelaars niet zo heb ervaren. Ik heb nog een paar behandelingen te gaan, maar ik heb goede hoop dat ik pijnvrij door het leven kan en mij kan storten op mijn nieuwe passen: Boksen! ”

Heeft u ook al langere tijd last van (vage)pijnklachten, zoekt hulp, maar de huidige therapieën leveren onvoldoende resultaat op? Grote kans dat een Mylogenics behandeling van Jouw Topvorm in de regio Utrecht u van uw klachten kan verhelpen.

Neem geheel vrijblijvend contact op of bel naar 0613075917.

Benieuwd hoe een Mylogenics behandeling in zijn werk gaat? Klik dan hier voor meer informatie.

Weg met pijnklachten, start met trainen en kom weer in Topvorm!

 

 

 

Delen
Tommy van Hees