Top

Runners knee verholpen, dankzij Mylogenics behandeling van Jouw TOPvorm

Jouw TOPvorm / Blog  / Runners knee verholpen, dankzij Mylogenics behandeling van Jouw TOPvorm

Runners knee verholpen, dankzij Mylogenics behandeling van Jouw TOPvorm

Lees hieronder hoe Nienke na ruim twee jaar last van een runners knee te hebben gehad, eindelijk weer pijnvrij het hardloop seizoen is gestart.

Door het zoeken naar de oorzaak van haar runners knee zijn door middel van de verschillende Mylogenics technieken de disfuncties in het lichaam opgespoord, behandeld en weer verbetert!

“5 jaar geleden begon ik met hardlopen. Wat begon met 1 keer per week misschien net 5 kilometer, ging over op een leuke hardloopverslaving. In 2014 schreef ik mij in voor de Dam tot Damloop en kreeg ik de smaak echt te pakken. 3 tot 4 keer per week keihard trainen om een goede tijd neer te zetten. Drie weken voor tijd kreeg ik echter pijnklachten aan de buitenzijde van mijn knie. Ik hield rust en heb (eigenwijs als ik ben) toch de 16 kilometer gerend met als resultaat veel pijn. Ik ben naar een fysio geweest en zijn advies was vooral rust houden, want ik zou een runners knee hebben. En dit heb ik dus ook maar gedaan. Na een jaar vond ik het wel weer tijd om te gaan rennen. Rustig opbouwen en veel kracht oefeningen verder lukte het mij om weer een aardig snelle 7 kilometer neer te zetten. Maar helaas kreeg ik hierna weer pijnklachten aan de buitenzijde van mijn knie. Een fysio behandeling vond ik niet nodig want ik kon zelf ook wel bedenken dat ik rust moest houden. Twee jaar lang heb ik niet pijnvrij kunnen rennen. 3 kilometer was echt de max. Totdat iemand mijn vertelde over zijn ervaringen met Tommy en een nieuwe behandel methode die hij toepaste! Tommy heeft mij behandeld met “Mylogenics” en direct daarna merkte ik verschil in mijn knie. Het is lastig uit te leggen hoe mijn lichaam na de behandeling voelde, maar het leek wel alsof ik op wolken liep. Echt een enorme verlichting. Direct ben ik een rondje van 5 kilometer gaan rennen. Pijnvrij, wat een feestje! Op naar een nieuw hardloopjaar! ”

Heeft u ook al langere tijd last van (vage)pijnklachten, zoekt hulp, maar de huidige therapieën leveren onvoldoende resultaat op? Grote kans dat een Mylogenics behandeling van Jouw Topvorm in de regio Utrecht u van uw klachten kan verhelpen.

Neem geheel vrijblijvend contact op of bel naar 0613075917.

Benieuwd hoe een Mylogenics behandeling in zijn werk gaat? Klik dan hier voor meer info.

Weg met pijnklachten, start met trainen en kom weer in Topvorm!

 

Delen
Tommy van Hees